Haberler

Kadir Kara"Başarıyı Hep Birlikte Yakaladık"

Güncelleme:

Başkan Kadir Kara, önce İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde ardından ise Asfalt Şantiyesinde dış birimlerde çalışan belediye personeline kahvaltı verdi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "30 Mart seçimleri gösteriyor ki Osmaniye için iyi işler yapmışız, iyi hizmetleri halkımıza sunmuşuz. Kazandığımız bu başarı bizlerle birlikte gece-gündüz demeden çalışan tüm personelimin başarısıdır. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık" dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından tekrardan Belediye Başkanlığına seçilen Kadir Kara makamında çok yoğun bir şekilde gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da kendisini başarıya taşıyan personeli ile kahvaltıda bir araya geliyor.

Belediye Başkanı Kadir Kara "Geçtiğimiz beş yıllık süreçte sizlerle birlikte Osmaniye'ye hizmet yolunda önemli faaliyetler gerçekleştirdik. Bu beş yıllık süreçte Osmaniyeli muhterem hemşehrilerimizin karşısına hep birlikte çıktık. Bu seçime giren sadece biz değil hepimiz birlikte girdik. Osmaniye halkı hizmetlerinden dolayı sizlerle birlikte bizi tekrardan bu göreve layık gördü. Ben bu kahvaltı buluşmasının sizlerle bir araya gelebilmek, beş yıllık süre içerisinde hemşehrilerimize vermiş olduğunuz iyi niyetli, samimi, gayretli ve içten çalışmalarınızdan dolayı sizlere Osmaniyeli
hemşehrilerimiz adına bir teşekkür buluşması olduğunu ifade etmek istiyorum." dedi.

Başkan Kara "Hepinizi Alınlarınızdan Öpüyorum"

Önlerinde yeni bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Kara"Bu süreçte de Cenab-ı Allah'ın izni ile hep birlikte, huzur içerisinde Osmaniyeli muhterem hemşehrilerimize aynı anlayışla, iyi niyet ve çabalarla bu hizmetleri yapmaya, yaptırmaya hep birlikte devam edecek, bu süreci de Allah'ın izniyle beraber sürdüreceğiz. Ben sizlerin geçmişte ortaya koyduğunuz samimi çabalar, gayretler ve faaliyetler için hepinize canı gönülden teşekkür ediyor alınlarınızdan öpüyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title