Haberler

Kadir İnanır ve Jülide Kural Organlarını Bağışladı

Oyuncular Kadir İnanır ve Jülide Kural, organlarını bağışladı.

Oyuncular Kadir İnanır ve Jülide Kural, organlarını bağışladı.

Memorial Şişli Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, hastanenin Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Münci Kalayoğlu, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Koray Acarlı ve Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Yunus Aydın, İnanır ve Kural'ı organ bağışı sırasında yalnız bırakmadı.

Kadir İnanır ve Jülide Kural'a, doku ve organ bağışı belgesi verildi.

"Kalbimi alan yaşadı"

Kadir İnanır, vicdanı ve merhameti olan herkese organ bağışı çağrısında bulunarak, "Beni seven, bana saygı ve sevgi gösteren herkes bilsin ki, ben organlarımı bağışlarken onların da katkıda bulunacağını bilerek, onlara güvenerek bağışlıyorum" ifadesini kullandı.

Organ bağışıyla bir insanın hayatı kurtulacaksa bunun, insanlığa yapılan yardımın ve katkının en yücesi olduğu belirterek, "Organlarımı büyük bir içtenlikle bağışlıyorum. Yaşıma kimse aldanmasın, organlarım güçlü ve sağlam. Özellikle gözlerimi ve kalbimi alan yaşadı" değerlendirmesinde bulundu.

Jülide Kural, insanın doğumdan ölüme kadarki süreçte dayanışmaya ihtiyacı olduğunu kaydetti. Kural, insan olmanın temeli olan dayanışma içinde olmanın önemine işaret ederek, "Lütfen hepimiz organlarımızı bağışlamakla gurur duyalım" dedi.

Münci Kalayoğlu ise organ bağışının en büyük vatan ve insan sevgisi olduğunu vurgulayarak, "Topluma örnek olan sanatçılarımızın bağışları sayesinde ülkemizde organ bağışının artacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Kadir İnanır ve Jülide Kural, organ nakli yapılan hastaları ziyaret ettikten sonra Memorial Şişli Hastanesi'nden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Memorial Şişli Hastanesi Koray Acarlı Kadir İnanır Jülide Kural Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title