Haberler

Kadir İnanır: Fidan Gibi Gençler Toprağa Düşmesin

Güncelleme:

Akmerkez'de görüntülenen Kadir İnanır, yeni yıldan beklentisini soran muhabirlere "Bu ülkenin fidan gibi gençlerinin toprağa düşmesini istemiyorum. Ölümler dursun mutlaka barış gelsin" yanıtını verdi.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne yerleşen Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Kadir İnanır, uzun bir aradan sonra Etiler'deydi. Akmerkez'de alışveriş turuna çıkan usta oyuncu sağlık sorunları nedeniyle Dalaman'a yerleştiği iddiaları için "Anadolu'yu ve yurdun her yerini geziyorum. Sağlığımla ilgili bir sıkıntım yok. Kontrollerimi oluyorum. Gayet iyiyim" diye konuştu.

"ÇOK KADIN HAYRANIM VAR, BU HOŞUMA GİDİYOR"

İnanır önümüzdeki günlerde başlayacağı iddia edilen dizi projesiyle ilgili olarak ise "İşimize gelirse senaryoya bakıp uygularız. Şimdilik net bir şey diyemem. Dizi senaryoları geliyor ama maalesef istediğim gibi olmuyor. Uygun bulduğum zaman uygulamaya geçeriz. Gittiğim her yerde sevgi ve ilgi görüyorum. Çok kadın hayranım, sevenim var. Tabii ki bu durum insanın hoşuna gidiyor" sözlerini kullandı.
kadirinabir

"SETLERİ ÇOK ÖZLEDİM"

Usta oyuncu setleri özlediğini belirtirken, "Yeni dizileri ve genç oyuncuları nasıl buluyorsunuz?" sorusuna "Hepsini iyi buluyorum ama sıkıştılar. Biraz dikkat etmeleri lazım. Hikâyeler sıkıştı. Bütün projeler birbirine benzemeye başladı. Yeni ve güzel şeyler üretmeleri lazım. Yeşilçam'ın hikâyelerini dizi olarak çekiyorlar zaten. Benim de bazı filmlerim var. Bakalım onları ne zaman araklayacaklar?" şeklinde konuştu.

"YENİ YILDAN DİLEĞİM BARIŞ"

İnanır yeni yılla ilgili mesajının sorulması üzerine ise en büyük temennisinin barış olduğunu söyledi ve ekledi: "Bu ülkenin fidan gibi gençlerinin toprağa düşmesini istemiyorum. Koca bir ülkeyiz. Ölümler dursun mutlaka barış gelsin. Barış mutlaka gelecek. Hep beraber göreceğiz. Acılarla dolu bir yıla giriyoruz. Hiç eğlenmesek iyi olur. Bu yıl hiç eğlenmeyelim."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kadir İnanır Akmerkez Dalaman Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title