Haberler

Kadir Has Üniversitesi'nde Unesco Kürsüsü

Güncelleme:

Günaydın'ın senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı "İçimdeki Ses"te Ersin Korkut; Yılmaz Erdoğan'la karıştırılan ama bu benzerliği sürekli inkar eden bir dizi oyuncusunu canlandırıyor.

Doğallığı ve şivesiyle, komedinin öne çıkan oyuncularından Ersin Korkut ; "İçimdeki Ses"te, sürekli Yılmaz Erdoğan'la karıştırılan bir dizi oyuncusunu canlandırıyor! Korkut; "tıpkısının aynısı" dublöründen ayrı gezmeyen, aşkta şanssız "Yılmaz" karakteriyle sinemaseverleri yine çok güldürecek!

Korkut'un canlandırdığı, karşı cinsle ilişkilerde de beceriksiz olan "Yılmaz" karakteri; her zaman aynı kıyafetleri giyip aynı şekilde davranan dublöründen ise asla ayrılmıyor. "Yılmaz" ve dublörü "Mahir"' (Hamdi Kahraman): "İçimdeki Ses"te sinemaseverleri çok güldürecekler.

Zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda Günaydın'ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman'ın da yer aldığı hem komik, hem romantik "İçimdeki Ses"in yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Yapımcılığını, "Vay Arkadaş", "Galip Derviş" gibi projelere imza atan Barakuda Film'in üstlendiği "İçimdeki Ses"; 30 Ocak 2015, Cuma günü vizyona girecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Erdoğan Ersin Korkut Unesco Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title