Haberler

Kadir Gecesi'ne Doğru

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Pektaş ve Akgül'ün ortaklaşa yayımladığı mesajda, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı Kadir Gecesi'ni idrak etmenin heyecanının yaşandığı belirtildi.

Kadir Gecesi'nin getirdiği esenlik ve selametin bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasının dilendiği mesajda, şunlar kaydedildi:

"Kadir Gecesi'nin yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyoruz. Unutulmamalıdır ki Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Milletimizin ve hemşerilerimizin bu kutlu gecenin bereketli ikliminden azami derecede istifade edeceğine olan inancımızla bütün İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, yüce mevladan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini niyaz ederiz."

İl Emniyet Müdürü Orhan Kar da yayımladığı mesajda, Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak indirilmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'nin, Müslüman alemin sağlık, huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesi temennisinde bulundu.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden şehitlere rahmet dileyen Kar, mesajında, "Kahraman gazilerimizi minnet ile yad eder, tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Osman Akgül Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

title