Haberler

Kadir Gecesi'ne Doğru

Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Dirim, mesajında, ramazan ayının son günleri yaşanırken, mübarek Kadir Gecesi'ne ulaşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen bu gecenin getirdiği esenlik ve selametin, ülkeyi, aziz milleti ve bütün insanlığı kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura aracı olmasını dilediğini kaydeden Dirim, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gecede, gönül coğrafyamızın yaşadığı bu sancılı dönemleri en iyi biçimde bertaraf etmek ve acıları milletçe sarabilmek için tek yürek olup bizlere lütfedilen dua ve niyaz bereketinden olabildiğince yararlanmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bartınlı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."

Tunç da İslam aleminde Kadir Gecesi'ni karşılamanın heyecan ve coşkusunun yaşandığını aktardı.

Tunç, mesajında şunları kaydetti:

"Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennem azabından kurtuluş ayı olan ramazan-ı şerifin sonuna yaklaştık. Birlik ve beraberliklerin pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının artmasına vesile olan 11 ayın sultanı ramazanın 27. gecesi olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğu içindeyiz. Bin aydan daha hayırlı olduğuna inandığımız bu mübarek gecenin bereketinden faydalanmak dileğiyle, bütün İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, insanlığın kurtuluşuna, barış ve esenliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Enver Yılmaz Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title