Haberler

Kadir Gecesi'ne Doğru

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli"

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli" ifadelerini kullandı.

Şeker, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, ramazan ayının bereketi ve rahmeti ile buluşulan, yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı, birliği ve kardeşliği en güzel şekilde yaşanılan zaman dilimi içerisinde, Kadir Gecesi'ne kavuşarak, gönüllerin daha da huzur bulacağını, ferahlayacağını belirtti.

"Bin aydan daha hayırlı geceleri" bizlere nasip eden Allah'a şükrederek, Kadir Gecesi'nin Türk İslam alemine hayırlı ve mübarek olmasını dileyen Şeker, mesajında şunları kaydetti:

"Kibir, haset, kin ve nefret duygularıyla kirlenen insanoğlu için, bu kutlu ve mübarek Kadir Gecesi'nin kuşatıcı rahmetinden herkes istifade etmeli, saf tutularak, omuz omuza, gönül gönüle bu güzellik paylaşılmalıdır. Bu kutlu gece vesilesiyle umulur ki, Yüce Allah'ın rahmeti, bağışlayıcılığı, esirgeyiciliği ve kullarına olan merhameti üzerimizden eksik olmaz. Yine umulur ki, Yüce Allah'ın sevgilisi, insanlığın biricik umudu, kimsesizlerin kimsesi Peygamber efendimizin ahlakına ve davranışlarına uygun biçimde, şefaatine kavuşan müminlerden olmak da nasip olur. Kadir Gecesi'nin bir kez daha hayırlı ve mübarek olmasını temenni ederken, Irak'ta, Kerkük'te ve Musul'da, Filistin'de, Gazze'de, Suriye'de, Doğu Türkistan'da can veren, zulüm ve işgal altındaki kardeşlerimize ve mazlum müminlere dualar gönderirken, vatanımızın ve milletimizin bekası için, al bayrağımız ve istiklalimiz için, din ve namus için can veren aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi de rahmet ve minnetle yad ediyorum." - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Şeker Kadir Gecesi İlyas Şeker Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title