Haberler

Ağrı Belediyesi Eş Başkanlarından Kadir Gecesi Mesajı

Güncelleme:

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Kadir Gecesi dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, Kadir Gecesi dolayısıyla ortak mesaj yayımladı.

Mesajlarında, Kadir Gecesi'nde sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği, manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği kutsal bir gece olduğunu belirtti.

Büyük bir heyecan ile karşılanan ramazan ayının sona erecek olmasının hüznünü yaşadıklarını ifade eden Sakık ve Kubilay, mesajlarında şunları kaydettiler:

"Bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır. O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini ve komşuluk duygularını bu gece de daha da arttırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecelerini kutluyoruz. Ayrıca bu gecenin İslam alemine, bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm dünyaya barış, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyoruz. Bu vesileyle Kadir Gecesi'nin Rojava, Gazze, Suriye ve Irak'taki mazlum Müslüman kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz." - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mukaddes Kubilay Kadir Gecesi Sırrı Sakık Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title