Haberler

Kadir Gecesi

BBP Genel Başkanı Destici: ''Kadir Gecesi, esenliğin tüm evreni kuşattığı bir bağışlama ve af gecesidir''

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu Kadir Gecesi'nin, esenliğin tüm evreni kuşattığı bir bağışlama ve af gecesi olduğunu belirtti.

Destici, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı mesajında, Kadir Gecesi'nin Türkiye başta olmak üzere tüm dünyaya sevgi ve barışın tesis edilmesine vesile olmasını dilediklerini bildirdi.

Bu kutlu gecenin bir çok fırsatı içerisinde barındırdığına dikkati çeken Destici, mesajında şunları kaydetti:

"İnsanlık değerlerinin sık sık bozulduğu, düşünce ve niyetlerin bulandırıldığı, vicdanlarda bütün insanlığı kucaklayacak umumi merhamet duygularının zayıfladığı, fertlerin çözülmeye ve mutsuzluğa doğru sürüklendiği günümüzde; kalpleri iman esasları üzerine sabitlemek, niyetleri salih amellere yönlendirmek ve tüm davranışlarımızı sevgi, güler yüz, anlayış ve kardeşlikle bütünleştirmek önem arz etmektedir. Bu anlamda bu kutlu gece, bu şuurla hareket etmemize neden olacak birçok fırsatları içerisinde barındırmaktadır."

Türkiye'nin yakın ve uzak coğrafyasında, Gazze'de, Suriye'de, Irak'ta, Türkmen illerinde, Arakan'da ve Doğu Türkistan'da Müslümanların maruz kaldığı zulüm, şiddet, cinayet ve insanlık dışı eylemlerin Ramazan sevincinin buruk bir şekilde yaşanmasına sebep olduğunu belirten  Destici, "Küresel emperyalistlerin, işbirlikçi diktatörlerin hak ve hukuk tanımayan saldırılarına, baskı ve zulümlerine karşı sadece dua ederek değil, yargı gününde hesaba çekilmeden önce 'elimizde imkan olup da neleri yapmadık sorusunu?' kendimize sormak ve gereğini yapmak hepimizin görevidir" ifadelerini kullandı.

Mesajında milletin, soydaş ve dindaşların bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'ni kutlayan Destici, "Bu gecenin, ülkemizin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Kadir Gecesi Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title