Haberler

Kadir Gecesi

AK Parti Ağrı milletvekilleri Çelebi ve Yıldız Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi ve Mehmet Kerim Yıldız, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çelebi, mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı ramazan ayının son günlerinin yaşandığını belirtti.

Kadir Gecesi'nin, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahip olduğunu belirten Çelebi, şunları kaydetti:

"Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı rahmet, bereket ve feyizle dolu mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Mübarek Kadir Gecesi'ne Cenab-ı Hak'kın lütfuyla ulaşmış bulunmaktayız. Özellikle bin aydan daha hayırlı olan bu gecede Cenab-ı Allah tövbelerimizi kabul edecektir. Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Kadir Gecesi, Filistin olmak üzere dünyanın tüm bölgelerinde zulme uğrayan kardeşlerimiz için bir kez daha ellerimizi semaya kaldırma vaktidir. Zulüm altındaki kardeşlerimizin kurtuluşu için Allah'a gönülden dua etmeliyiz. Bu düşünce ve duygularla bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."

Milletvekili Yıldız

Milletvekili Yıldız da mesajında, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin heyecanını yaşadıklarını vurguladı.

Kadir Gecesi'nin, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahip olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti:

"Allah'ın rahmet ve bereketiyle yeryüzüne tecelli edeceği bu gecede yoksulların, mağdurların, mazlumların ve mahrumların duasını almak için gayret sarf edilmesi gerekir. Allah'ın sonsuz rahmeti, merhameti ve mağfiretinin tüm alemleri kuşattığı bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını diliyorum. Mazlum Filistin halkını da dualarımızda unutmamalıyız. Bu duygu ve düşünceler ile Ağrılı hemşehrilerim başta olmak üzere, milletimizin ve bütün İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kerim Yıldız Kadir Gecesi Ak Parti Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title