Haberler

Kadir Çalışıcı'nın Seçim Çalışmaları

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Huzur Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı, Huzur Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Mahallede bulunan Seyitgazi Bardakçı Köylüler Derneği'nde mini bir toplantı düzenleyen Çalışıcı, kendisine yetki verildiği takdirde, vatandaşların her türlü sorununa çözüm yolları bulacağını kaydetti. 39 yıllık kaymakamlık ve valilik görevleri esnasında verdiği sözleri hep tuttuğunu, bundan sonrada tutmaya devam edeceğini anlatan Çalışıcı, "Geçmiş yıllarda Seyitgazi ilçesinde kaymakamlık görevim esnasında bu ilçeye ve köylerine çok hizmet yaptım. Yaptığım hizmetlerin bazılarını sıralarsak; bu ilçede Selçuklu hamamını yaptırdım ve bazı köy yollarının yapılmasında yardımcı oldum. Seyitgazi ilçesine bağlı Bardakçı köyünün sel sorununu hallettim. Onun için buranın halkı beni şimdi bağrına bastı ve sevgiyle karşıladı" dedi.

Belçika'da belediyecilik konulu seminer aldığını ve belediyecilik konusunda deneyimli olduğunu da kaydeden Çalışıcı, şöyle devam etti:

"Bana yetki verdiğinizde, bizzat buraya gelerek sizlerle tekrar görüşeceğim ve sizleri belediyeye çağıracağım. Sizleri belediyenin imar yetkilileri ile görüştürüp sorunlarınızı en kısa zamanda birlikte çözeceğiz. Eskişehir'in her mahallesine geniş kapsamlı sosyal tesisler yaptıracağım. Çalışıcı verdiği özleri tutar, bunu böyle bilin."

Toplantıda, Huzur Mahallesi Muhtarı Refik Özaydın da mahallenin sorunlarını dile getirdi.

Toplantıya, çok sayıda MHP'li yönetici de katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kadir Çalışıcı Seyitgazi Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title