Haberler

Kadınların Gönlünü En Çok Fetheden Çiçek

Güncelleme:

Orkideler hassas ve narin çiçekler. Çiçeklerin kraliçesi. Havalı ve pahalı. Kadınların gönlünü en çok fetheden çiçek.

Orkideler hassas ve narin çiçeklerdir. Çiçeklerin kraliçesidir. Hem havalı hem de pahalı bitkilerdir. Görüntüsü ile kadınların gönlünü en çok fetheden çiçektir. Evde bakımını yapmak özel bir bakım gerektirir. Evinizin ısısı ve aydınlık durumu her tur orkidenin yaşaması için uygun olmayabilir. Bunun için ilk adım evinizin ortamına en uygun orkideyi seçmektir.

ISI DERECESİ

Phalaenopsis orkide türü ülkemizin genel iklim sıcaklığına en uygun türdür. Bu orkideler 18-29 derece arasında çok rahat yaşarlar.

GÜNEŞ IŞIĞI

Direkt güneş işigina maruz bırakmayın. Sabah ve akşam saatlerinde güneş ışıkları dik ve keskin geldiğinde stor perdelerin arkasında koruma altina alin, veya eya daha gölge bir yere çekin.

NEM DERECESİ

Orkideler nem sever, onları nemli tutmak önemlidir. Günü belli saatlerinde saksılarını içi su dolu bir altlık içerisinde tutabilirsiniz. Yapraklarını püskürtme aparatı olan bir sulukla ıslatıp nemlendirin

SAKSI ÇEŞİDİ

Saksıları şeffaf olmalıdır. Çiçekçilerden orkide saksısı adıyla temin edebileceğiniz şeffaf saksılarla köklerinin güneş ışığı görmesini sağlayın.

Bu önerileri dikkate aldığınız sürece orkideleriniz çiçeklerini dökse bile tekrar çiçek açacaktır. Sevdiklerinize çiçek olarak Orkide siparişi verin, çünkü orkideler her amaca ve kadın erkek her cinsiyete en uygun çiçek türüdür.

İNDİRİMLİ ALABİLİRSİNİZ

Cicekci.com'da tüm orkideler %15 indirimli ve internetin en ucuz orkideleri bu adreste. Orkide siparişi vermek için tıklayınız (Kaynak:cicekci.com)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Alışveriş Aşk İlişkiler Kadın Z.Bitkisel Sağlık Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

KADINLARIMIZA SESLENİYORUM:

SİZ BU DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİSİNİZ, ÇİÇEK SİZE GELMİŞ NEYİNE? YANINIZDA OLMAK ŞEFKATİNİZLE SEVİLMEK AŞKINIZLA YANMAK VARMIŞ BİZE. . CENNETİMİZ OLDUNUZ GÖZÜMÜZ BAŞKA BİŞEY GÖRMEDİ. ŞİMDİ SÖYLEYİN BİZE HANGİ ÇİÇEK BUNUN ÖTESİNE GEÇEBİLİR?

6
0
yanıtYanıtla
Yutz:

Temam

4
2
yanıtYanıtla
Engin:

orkide alsam nolcak sahibi olmadıktan sonra :)

3
0
yanıtYanıtla
bitliste 5 minare:

kadinlar en cok domrurcuk cicegini sever, , , , butun cicekler guzeldir, , ,

1
0
yanıtYanıtla
PARALI ŞİRİN:

En güzel çiçek rengarenk kredi kartlarıdır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title