Haberler

Kadınlar Voleybolda Şampiyon Fenerbahçe Grundig

Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final Grubu 2. devre maçında Galatasaray Daikin'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Grundig, şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi Final Grubu 2. devre maçında Galatasaray Daikin'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Grundig, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

GALATASARAY HIZLI BAŞLADI

Maça Galatasaray Daikin üstün başladı. İlk teknik molaya 8-4 önde giren sarı-kırmızılı ekip mola dönüşü farkı açtı ve teknik molaya 16-10 önde girdi ve seti de 25-21 kazandı. İkinci sete teknik molalara yine önde giren Galatasaray Daikin oldu. Boseti ile sayılar bulan sarı-lacivertliler 23-19 öne geçti. Sarı-lacivertliler seti de 25-23 alarak skoru 1-1'e getirdi.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE!

Üçüncü sette de etkili bir performans sergileyen Fenerbahçe Grundig, bu bölümü de 25-14 alarak 2-1 öne geçti. Öne geçmenin vermiş olduğu moralle dördüncü sete başlayan sarı-lacivertliler, rakibine 25-18 üstünlük kurdu ve maçı 3-1 alarak bir maç kala şampiyonluğunu ilan etti.

Fenerbahçe Grundig en son şampiyonluğunu 2010-2011 sezonunda elde etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Grundig Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (9)

basıcı:

sizi yenmekten bıktık cinconlar nedir sizin bu çektiğiniz.

10
3
yanıtYanıtla
bekir YaylaMobil-ANDROID:

Tebrikler fenerbahçem gs yendiğin için

8
3
yanıtYanıtla
BozoMobil-IOS:

Şampıyon fenerbahçe

9
1
yanıtYanıtla
biz fenerizMobil-ANDROID:

ya ne olacaktı fener varsa diğerleri ikincilik için yarışsın

8
1
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Tebrikler ŞİKECİ fener. . .

2
5
yanıtYanıtla
Orhan frMobil-IOS:

Yenilen PEHLIVAN GÜREŞE DOYMAZMİS CİNCON DA OYLE YA TUTARSS NESRETTİN HOCA MISALI GOLLE MAYA ATİYOR CİNCON

5
2
yanıtYanıtla
....Mobil-ANDROID:

sarı melekler oooo tebrikler kızlar

7
0
yanıtYanıtla
SAMSUNSPOR SEVDALISI GFB KÜRT 02:

GS DEN ALINAN KAÇINCI KUPA BU? HEHEH. . . TRABZONSPRADA KAPAK OLSUN. . . YAŞASIN SAMSUNSPOR

4
2
yanıtYanıtla
buzdolabci zuhtu:

nerde la jikeci cintoncular?parami kalmadi artik fener sizi tarihe gomer gari

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title