Haberler

Kadınlar Türk Milli Voleybol Takımı, 1. Avrupa Oyunlarında Finale Çıktı

Güncelleme:

1. Avrupa Oyunları'nda Kadınlar Voleybol yarı final maçında Türk Milli Takımı, Azerbaycan'ı mağlup ederek finalde Polonya'nın rakibi oldu.

Bakü'de devam eden 1. Avrupa Oyunları'nda Kadınlar Voleybol yarı final karşılaşmasında Türk Milli Takımı, ev sahibi Azerbaycan'ı 3-2 yenerek adını finale yazdırdı. Filenin Sultanları'nın finaldeki rakibi ise oyunlarda grup aşamasında ilk maçta 3-2 mağlup oldukları Polonya oldu.

ÇEKİŞME ÜST DÜZEYDE

Bakü'deki Crystall Hall'de oynanan karşılaşmada Milliler karşılaşmanın ilk setini 25-21 kazanırken, 2. sette ise Azeriler 25-23'lük skor ile durumu eşitledi. Müsabakanın 3. seti de millilerimizin 25-19'lük üstünlüğü ile kapandı. Maçın 4. seti ise çok çekişmeli ve heyecanlı geçerken Azerbaycan geriden geldiği 4. seti 25-23 kazanmasını bildi.

Avrupa Oyunlarında Kadınlar Voleybol yarı final karşılaşmasının 5. ve son setinde ise Filenin Sultanları oyuna bir kez daha ağırlığını koydu ve 15-11'lik skor ile adını finale yazdırdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Azerbaycan Polonya Bakü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (3)

zürihli türk:

bu takim sampiyon olur

2
0
yanıtYanıtla
EL loco:

ntvspor maçı canlı olarak yayınlarken setler 1-1 di ve o sırada trtsporda da a milliler azerbaycanı 3-2 yenip finale çıktı felan diyerekten son dakika yazısı koydu. . bu ntvspor milletle dalga mı geçiyor arkadaş. . sanki 40 dk geriden veriyorlar yayını. .

1
0
yanıtYanıtla
VATAN SEVDALISI:

TÜRKÜ TÜRKTEN BAŞKASI YIKAMAZ. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title