Haberler

Kadınlar Söke'de Pedal Çevirdi

Aydın'ın Söke İlçesinde, Söke Kadın Meclisi Tarafından 8 Mart Kadınlar Günü Dolayısıyla Düzenlenen Etkinlikle Çevre ve Trafiğe Dikkat Çekildi.

Aydın'ın Söke ilçesinde, Söke Kadın Meclisi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikle çevre ve trafiğe dikkat çekildi.

Söke Köprübaşı oto parkında toplanan değişik yaşlardan yaklaşık 50 kişilik bayan grubu, bisikletleri ile Söke sokaklarında tur attı.

Köprübaşı'nda başlayan bisiklet turu, İstasyon ve Aydın caddesinde devam ederek, Söke Belediye Meydanında son buldu.

Söke'de bugüne kadar böyle bir etkinliğin olmadığına dikkati çeken Söke Kadın Meclisi Başkanı Hatice Sarınç, "Güzel bir etkinlik oldu. Katılan herkesi kutluyorum. Söke Kadın Konseyi olarak önümüzdeki günlerde dilekçe vererek Söke Belediye Başkanlığından bisiklet yolu, Söke Kaymakamlığından da İstasyon Caddesinin araç trafiğine kapatılmasını talep edeceğiz. Önümüzdeki yıl bisiklet turuna daha fazla katılımı sağlayacağız" dedi.

Bisiklet turuna katılan kadınlar arasında yapılan çekilişte Sevay Açıcı'ya bir firma tarafından bisiklet hediye edildi.

Sevay Açıcı da, kendisine hediye edilen bisikleti tura katılan Söke Meslek Yüksek Okulu öğrencileri arasında yapılan çekiliş sonunda Gevher Nesibe Aytekin'e hediye etti.

- AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title