Haberler

Kadınlar Gününde Hüzünlü Veda

Ümraniye’de dün kocası tarafından bıçaklanarak hunharca öldürülen Demet Karakaş, Kadınlar Günü’nde arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Ümraniye'de dün kocası tarafından bıçaklanarak hunharca öldürülen Demet Karakaş, Kadınlar Günü'nde arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan Demet Karakaş'ın arkadaşları, kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

Bir otomobil firmasının yetkili servisinde çalışan ve bir çocuk annesi Demet Karakaş(27), dün Ümraniye'de boşanmak üzere olduğu kocası Nurali Karakaş tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemeleri tamamlanan Demet Karakaş için bugün öğle saatlerinde Kadıköy Fikirtepe'deki Tepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye Demet Karakaş'ın amcası Celalettin Kayır, çalıştığı iş yerinden arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Demet Karakaş'ın çalıştığı işyerinin yöneticilerinden Şener Çobanoğlu, "Çok sevdiğimiz bir kızımızdı. Buna tüm ülkenin, devletimizin bu işe bir son vermesi lazım. Buna karar veren hakimlerimizin, savcılarımızın, kendi evlatlarına bu işlem yapılmış gibi düşünüp karar vermeleri lazım. Bu işin peşini hem medyamızın, hem de devletimizin bırakmaması lazım" şeklinde konuştu.

Demet Karakaş'ın arkadaşları ise yaşanan olaya inanamadıklarını belirterek, "Son bir aydır ayrılmak istediğini biliyorduk. Korkunç yani. Vahşet başka hiçbir şey değil. En son ayrılmak istediğini söylemişti. Çok detayını bilmiyorum aslında ama şiddet uyguladığını söylemişti. Birkaç yere gitti başvurdu. Savcılığa gitti, avukatlara gitti. Birkaç yerden yardım almaya çalıştı ama alamadı. Hiçbir kadın gibi o da yardım alamadı" ifadelerini kullandı.

Demet Karakaş'ın diğer arkadaşları da gözyaşları içinde kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi.

Öğle namazının ardından Demet Karakaş için dua edildi ve cenaze namazı kılındı. Karakaş'ın tabutu omuzlarda cenaze aracına taşınarak Pendik Dolayoba Mezarlığı'na götürüldü ve burada toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Fikirtepe Ümraniye Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title