Haberler

Kadınlar Günü Selçuk'ta dolu dolu geçecek

Güncelleme:

Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; kadınların ailenin ve toplumun temeli olduğunu belirtti.

"Kadınlarımızın önemli ve değerli olduklarını ne kadar anlatsak azdır. Kadın toplumun aynasıdır. Bu yüzden kadınlarımız her zaman, her yerde güçlü ve donanımlı olmalıdır. Refah seviyesine ulaşmış bir topluma ancak bu şekilde ulaşabiliriz. Ben başta Selçuklu hemşehrilerim olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Her şey sizlerle güzel" dedi.

Sergi, film, bisiklet turu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm Dünya da olduğu gibi Selçuk'ta da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Resim sergisi ve film gösterimi gibi etkinliklerin gerçekleşeceği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle kadınların toplum için çok önemli ve değerli olduklarının altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; "Kadınlar her zaman, her yerde, her şeye değer ve anlam katar. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" dedi.

Kent Belleğinde resim sergisi, Efes Tiyatro Salonu'nda film

Dünya Kadınlar Günü sebebiyle 8 Mart Çarşamba günü saat 18.00'de Selçuk Efes Kent Belleği'nde 43 kadın ressamın eserlerinin yer aldığı karma konulu bir sergi açılacak. Ana teması dünyada kadın olmak olan sergi 08.30 - 17.30 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda "Nadide Hayat" adlı filmin gösterimi yapılacak. 14.00 ve 20.00 saatleri olmak üzere iki defa gösterimi yapılacak filmde, izleyenlere patlamış mısır ikramı da yapılacak.

Kadınlar kadınlara bisikleti anlatacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nden bir gün önce Muğla'nın Ortaca ilçesinden yola çıkan dört bisikletli kadın güzergahları üzerinde yer alan Selçuk'a uğrayacaklar. Selçuklu kadınlarla Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde buluşacak olan kadınlar bisikleti kullanımının alternatif bir ulaşım şekli olduğu, sağlık üzerindeki etkileri üzerine kadınlarla küçük bir söyleşi gerçekleştirecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dahi Zeynel Bakıcı Selçuklu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title