Haberler

Kadınlar Futbol 1. Ligi Şampiyonu Konak Belediyespor, Kupasını Aldı

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Düşmez: "Konak Belediyespor, bu sene de ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek.

Kadınlar Futbol 1. Ligi Final Grubu'nda şampiyonluğu daha önce kesinleşen Konak Belediye spor, kupasını aldı.

İzmir temsilcisinin deplasmanda Derince Belediyepor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından statta düzenlenen törene katılan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Genel Başkanı Ali Düşmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF'nin Türkiye'de futbolun gelişmesi için gayret gösterdiğini söyledi.

Tüm birimleriyle spor dalında daha da yükselmek gerektiğini ifade eden Düşmez, kadın futbolunun da ülkenin futbol markasının yükselmesi adına önemli katkılar verdiğini kaydetti.

Düşmez, şampiyon Konak Belediyespor ile ligde mücadele eden takımları tebrik ederek, "Kadınların bulunduğu yer, çok özel oluyor ve işin gelişmesinde önemli katkılar sunuyor. Konak Belediyespor, bu sene de ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Gruplarda başarılı olup, final oynayıp, şampiyon olmalarını diliyorum. Zannediyorum, kadın futboluna soluk getirecek değerlendirmeler yapacağız ve katkılar sunacağız. Bir anda her şey olmuyor. Biz futbolu sadece Süper Lig görmüyoruz. Futbolun tüm aile bireylerinin gelişimine katkı vermenin görevimiz olduğunu biliyoruz" ifadesini kullandı.

"Hedefimiz, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8 arasında yer almak"

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Hüseyin Tavur da geçen sezon başında kendilerine her yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılan takım olma hedefi koyduklarını söyledi.

Sezon başından bu yana yenilmeden şampiyon olmak için çalıştıklarını ifade eden Tavur, "Bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Her yıl üstüne koyarak gitmeye çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde yine elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Hedefimiz, Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8 arasında yer almak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Düşmez, şampiyonluk kupasını Konak Belediyespor futbolcularına verdi.

Derince Belediyespor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden İzmir temsilcisi, ligi 52 puanla birinci tamamladı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Konak Belediyespor İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title