Haberler

Kadınlar Ev Ev Gezip Hizmetleri Anlatıyor

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri, Kösrelik Kızığı Mahallesini ziyaret ederek belediyenin çalışmalarını kadınlara tek tek anlattı.

Pursaklar'ın uzak mahallelerine ulaşan kadınlar, belediyenin sunmuş olduğu hizmetleri anlatarak mahalle sakinlerini yapılan etkinliklere davet etti. Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evi üyelerinden oluşan ekip, Kösrelik Kızığı Mahallesi'ne giderek Muhtar Sadık Ünsal ve eşi Semra Uysal ile birlikte mahalledeki hanımları bilgilendirdi. Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinin hizmetlerini anlatan lokal üyesi kadınlar, "Yaptığımız çalışmalarda ve düzenlediğimiz etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Belediyemizin sunduğu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz" dedi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen lokal üyeleri, hazırladıkları raporları ilgili birimlere sunarak hanımların taleplerinin yerine getirilmesini sağladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Kösrelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title