Haberler

Kadınlar Derneğinden Belediye Başkanı Polat'a Şükran Plaketi

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kadınlara yönelik organize edilen faaliyetlere verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'a şükran plaketi takdim edildi.

Belediye Başkanı Polat'ı makamında ziyaret eden Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karabulut ile Yönetim Kurulu Üyeleri Şehriban Emir, Berna Erengil, Selma Zorlu, Hümeyra Karapınar ve Zübeyda Çelik ilimizde kadınlara yönelik organize edilen faaliyetlere yapmış olduğu katkılardan ötürü Başkan Polat'a şükranlarını bildirdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Polat, "İnsanların böyle bir süreçten sonra memnun bir şekilde ayrılmasından daha büyük bir sonuç yoktur. Ben de Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyelerini gerçekten çok tebrik ediyorum. Bayburtlu kadınların sosyal hayata, ekonomik hayata katılmaları konusunda gayret sarf ediyorsunuz. Bizim de belediye olarak kadınlara yönelik organize ettiğimiz faaliyetlere göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü de hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bayburtlu Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karabulut ise, Belediye Başkanı Polat ve eşi Kerime Polat'a şükranlarını bildirerek, "Kadınlarımızın sosyal hayatta aktif olmaları konusunda, bütün taleplerimize göreviniz boyunca cevap verdiniz. Derneğimiz başta olmak üzere Bayburtlu kadınların organize ettiği faaliyetlere katkılarınızı hiçbir zaman esirgemediniz. Katkı ve desteklerinizden ötürü Bayburtlu kadınlar adına size şükranlarımızı bildirir, bundan sonraki yaşamınızda başarılarınızın devamını dileriz" dedi.

Ziyarette ayrıca Bayburtlu kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılmaları konusunda gayret sarf ettiklerinden dolayı Belediye Başkanı tarafından dernek başkanı Karabulut'a Bayburt taşından üretilmiş Saat Kulesi maketi hediye edildi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Ali Polat Hümeyra Selma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title