Haberler

İlkadım'da Kadınlar Becerilerini Görücüye Çıkardı

Güncelleme:

İlkadım Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezinin düzenlediği el işleri kursunu tamamlayan kadınlar sergi açtı.

İlkadım Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği el işleri kursunu tamamlayan kadınlar sergi açtı.

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nde gerçekleştirilen serginin açılış kurdelesini İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Cengiz Çetinkaya, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemalettin Ak birlikte yaptı.

El sanatları kurslarında 3 bine yakın kursiyerin bulunduğunu ve bu rakamın arttırmaya yönelik çalışmaları sürdüğünü belirten Tok, şunları kaydetti:

"Düzenlenen bu güzel sergide emeği geçen herkesi kutluyorum. Belediyemiz ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile el sanatları kurslarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Şu an 3 bine yakın kursiyerimiz var. Amacımız bu kursiyerlerimizin sayısını daha çok arttırmak. Kadınlarımız bu kurslarımızda istihdam noktasında da katma değer oluşturuyor. Bir yıl boyunca kendi emekleri ile bu güzel eserleri yapan bayanlarımızı kutluyorum. Açılışını yaptığımız bu sergimizi herkesin ziyaret etmesini tavsiye ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title