Haberler

Kadınhanlılar Derneği Başkanı Koyuncu, Tügem'i Ziyaret Etti

Kadınhanlılar Derneği Başkanı Ahmet Adil Koyuncu, Tarımsal Üretim ve Geliştirme Merkezi (TÜGEM ) Genel Müdürü Ali Karaca ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Kadınhanlılar Derneğinin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Koyuncu, uzun yıllardır eksikliği hissedilen Konya Kadınhanlılar Derneği'nin kurulmasına Kadınhanlıların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

Birlik ve beraberliğin simgesi olacak Konya Kadınhanlılar Derneği ile artık Kadınhanı'na ve Kadınhanlıya hep beraber hizmet etme zamanı geldiğini ifade eden Koyuncu, "Yaklaşık 3 ay önce yüreğinde Kadınhanı sevgisini hiç yitirmeyen arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda hemşehrilerimizin tam desteğini aldık. 3 aylık zaman içerisinde derneğimizi 1000'e yakın hemşehrimiz ziyaret edip çalışmalarımızda başarılar diledi" dedi.

TÜGEM Genel Müdürü Ali Karaca ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özcan da ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade edip, Konya Kadınhanlılar Derneği yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title