Haberler

Kadınhanı'ndaki Trafik Kazası

AK Parti Konya Milletvekili Yerlikaya, kazada yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti

AK Parti Konya Milletvekili, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi İlhan Yerlikaya, Kadınhanı'nda meydana gelen trafik kazasında yaralananları, kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yerlikaya, beraberinde Konya İl Milli Eğitim Müdürvekili Ali İhsan Yalçın ile birlikte, ilk olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti.

Burada, kazada yaralananları ziyaret eden Yerlikaya, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yerlikaya Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hamdi Arbağ'dan bilgi aldı.

Yerlikaya, daha sonra Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Beyhekim Devlet Hastanesi'ne giderek, burada tedavi gören yaralılarla görüştü.

Yerlikaya, yaralılarla görüşerek, onlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kadınhanı'nda 5 Aralık Perşembe günü meydana gelen kazada, Hacıpirli köyünden Kadınhanı ilçesindeki 2 ayrı liseye öğrenci getirmekte olan Recai İyilik yönetimindeki 42 S 5538 plakalı servis aracı, Polatlı yolu Altınova kavşağında, Mustafa Kadıcıoğlu yönetimdeki 42 S 6068 plakalı pancar yüklü kamyonla çarpışmış, kazada, servis minibüsünün şoförü Recai İyilik hayatını kaybetmiş, 15 öğrenci yaralanmıştı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

İlhan Yerlikaya Kadınhanı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title