Haberler

Kadınhanı İmam Hatip Lisesinde Mezunlar Buluşması

Güncelleme:

Kadınhanı İmam Hatip Lisesinin kuruluşunun 40. yılında 4. geleneksel mezunlar buluşması, okul bahçesinde gerçekleştirildi.

Kuran tilaveti ile başlayan programda, tertip komitesi adına açılış konuşmasını yapan Öğretmenevi Müdürü Ömer Sürücü, programa ilginin geçtiğimiz yıllara göre daha fazla olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Organizasyonda emeği geçen Kadınhanı Belediyesi ve sivil toplum örgütlerine teşekkür eden Sürücü, İmam hatip Lisesi Mezunları Derneğinin (Kadimder) kuruluşunda son aşamaya gelindiğini duyurdu.

Programda, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, Kadınhanı İHL Müdürü Burhanettin Söylemez, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Halil Özcan, Kadınhanlılar Derneği Başkanı Selim Dağ, Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Nevzat Öztürk ve Avukat Mahmut Emekli de birer konuşma yaptı.

Dönem mezunları temsilcilerinin konuşmalarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, bu yıl üniversiteyi kazanan İHL öğrencilerine hediyeler taktim etti.

Hediye takdiminden sonra misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Eski ve yeni neslin birbirleriyle tanıştığı ve kaynaştığı programda keyifli anlar yaşayan mezunlar doyasıya özlem giderdi. Programın ardından okul önünde toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Kadınhanı Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title