Haberler

Kadından Kadına Köprü: Bıttım Sabunu Projesi"

Mardin Valiliği, GAP Bölge Kalkınma İdaresi , Çok Amaçlı Toplum Merkezleri(ÇATOM) ve Sealed Air'in desteği ile yürütülen ‘Kadından Kadına Köprü: Bıttım Sabunu Projesi’ kapsamında yenilenen Mardin’deki sabun atölyesi ve satış ofisi törenle açıldı.

Mardin Valiliği,  GAP Bölge Kalkınma İdaresi, Çok Amaçlı Toplum Merkezleri(ÇATOM) ve Sealed Air'in desteği ile yürütülen 'Kadından Kadına Köprü: Bıttım Sabunu Projesi' kapsamında yenilenen Mardin'deki sabun atölyesi ve satış ofisi törenle açıldı

Cumhuriyet Meydanında açılışta konuşan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, ÇATOM'ların bölgede çok önemli görevlerin icara ettiğini söyledi.

Cengiz, şunları söyledi:

"İlimizde hanımefendilere yönelik eğitim çalışmaları ve sosyal eğitimlere katılmaları yönünde çok fonksiyonları var. Bugün ÇATOM'larda üretilen elemeği göz nuru diyebileceğimiz ürünlerin satılacağı bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdik. Tarihi Dönüşüm Projesi kapsamında dış cephesi hazırdı. Turizmde bu yıl Mardin'de çok ciddi bir canlanma var. Artuklu Kaymakamımıza, ÇATOM çalışlarına ve yöneticilerine, GAP İdaresi Başkanımıza, Kalkınma Bakanlığımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah hem ilimiz için hem de bölgemiz için hayırlı olur diye ümit ediyorum."

Sealed Air'in Kurumsal İletişim Yöneticisi Seda Doğan ise projenin 2007 yılında hayata geçtiğini anlatarak " Projemiz kapsamında Mardinli kadınlarımızın ürettikleri sabunları, Sealed Air iş birimi Diversey Care güvencesi ile yeni bir marka ve ambalaj altında seçkin otel ve tesislere sunma fırsatı yaratarak kadınlarımızın aile bütçelerine destek oluyoruz. Türkiye turizmine değer kattığına yürekten inandığımız projemizi, bugün, burada açılışını yaptığımız sabun atölyesi ve satış ofisi ile de bir adım daha öteye taşımanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz diye konuştu.

Açılışa Gap Bölge Kalkınma İdaresi Sosyal Projeler Genel Koordinatörü Adalet Budak, Mardin Artuklu İlçe Kaymakamı Soner Karataşoğlu, Sealed Air ve ÇATOM sorumluları katıldı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Cengiz Sealed Air Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title