Haberler

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü

Aile ve Sosyal Politikalar Kırklareli İl Müdür V. Hatice Malkoç Çetin, kadına yönelik şiddetin tüm dünyanın sorunları arasında yer aldığını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Kırklareli İl Müdür V. Hatice Malkoç Çetin, kadına yönelik şiddetin tüm dünyanın sorunları arasında yer aldığını söyledi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Çetin, kadının ve çocuğun toplumdaki hak ettiği yere ulaşmasındaki tüm engellerin kalktığı bir dünya dilediğini ifade ederek, "Bu konu üzerine paneller düzenleniyor, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitici faaliyetler sürdürülüyor. İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımızca geliştirilen Aile Eğitim Programı dahilinde kırsal ve kentsel yerleşim ayrımı yapılmaksızın alanında eğitim almış personelimiz tarafından eğitimler düzenlenmektedir. Eğitimlerimiz, evlilik öncesi eğitimden kadın haklarına kadar uzanan geniş bir yelpazeyi içinde barındırmaktadır. Hukuki desteğe, psiko-sosyal ve ekonomik desteğe ihtiyaç duyan kadınlara yönelik çalışmalarımız ise ilgili mevzuat hükümleri kapsamında devam etmektedir. 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde tüm kadınlarımızın yanında ve destekçisi olduğumuzu belirterek; kadına, çocuğa, insanlığa yapılan her türlü şiddeti kınıyor, kadının ve çocuğun toplumdaki hak ettiği yere ulaşmasındaki tüm engellerin kalktığı bir dünya diliyorum" dedi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title