Haberler

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Abdi İbrahim Tower, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyası kapsamında, 16 gün boyunca ışık sistemiyle turuncuya boyanacak.

Abdi İbrahim Tower, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyası kapsamında, 16 gün boyunca ışık sistemiyle turuncuya boyanacak.

Abdi İbrahim tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla yapılan yazılı açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tarafından kadına karşı şiddete son vermek amacıyla başlatılan, Türkiye'de de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği ve öncülüğünde düzenlenen "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Birleşin" kampanyasına Abdi İbrahim de destek veriyor.

Abdi İbrahim, kadına yönelik şiddete dur demek ve uluslararası etkinliğin bir parçası olmak için 16 günlük Aktivizm Kampanyası boyunca Abdi İbrahim Tower'ı ışık sistemiyle turuncuya boyayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut, kadına yönelik şiddetin dünyada en yaygın insan hakkı ihlalleri arasında olduğunu belirterek, Abdi İbrahim olarak böyle önemli bir projeye katkıda bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Barut, 103 yıldır insanlığa hizmet eden bir şirket olarak sosyal sorumluluk faaliyetlerini her zaman asli faaliyetlerinin ayrılmaz bir parçası olarak gördüklerini aktararak, bu nedenle dünyanın en büyük sorunlarından biri olan kadına şiddeti önlemek amacıyla başlatılan farkındalık projesinin destekçileri arasında bulunduklarını kaydetti.

Birleşmiş Milletler'in, hayata geçirdiği proje kapsamında dünyanın dört bir yanında 25 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında sürecek bir aktivizm etkinliği düzenlediğini ve tüm kuruluşları ve bireyleri kadına yönelik şiddetle mücadeleye davet ettiğini dile getiren Barut, "Türkiye'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği ve katkılarıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, kadına yönelik şiddet konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak için binamızı 16 gün boyunca ışıklarla turuncuya boyayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Birleşmiş Milletler Abdi İbrahim Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title