Haberler

Kadın Zabıtalar Görev Başında

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan kadın zabıtalar ilçedeki esnafları denetledi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan kadın zabıtalar ilçedeki esnafları denetledi.

Kadın zabıtaların işlerinde çok başarılı olduklarını ifade eden Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, belediye bünyesinde denetim işlerini yapan 26 zabıtadan 7'sinin kadın olduğunu söyledi.

Kadın zabıta ekibinin zorlu görevleri başarılı bir şekilde yerine getirdiğini belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Yılardır bu bölgenin en büyük sorunlarından bir olan kaldırım işgalleri vatandaşlarımıza son derece rahatsızlık veriyordu. Dolayısıyla bizim ve zabıta arkadaşlarımızın özverili bir şekilde çalışmasıyla kaldırım işgalleri yok denecek seviyeye ulaştı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bölgemizde çok fazla bayan zabıta personeli yok. Tatvan'da zabıta ekibindeki bayan arkadaşlarımız ilk denetime çıktıklarında toplum tarafından biraz yadırganarak bakılıyordu.

Ama zaman içerisinde bayan arkadaşlarımızın duyarlı çalışmalarına vatandaşlar da alıştı. Bayan zabıta arkadaşlarımız gerçekten özverili bir şekilde çalışıyorlar ve bu zorlu görevi layıkıyla yapıyorlar. Bu zorlu görevi en güzel şekilde yaptıkları için kendileri de mutlu bir şekilde evlerine dönüyorlar."

Yaklaşık 4 yıldır zabıta biriminde çalıştığını söyleyen bayan zabıta memuru Müjde Yalvaç, "Kaldırım işgallerini engellemeye çalışıyoruz. Ruhsat kontrollerini yapıyoruz. Gıda denetimleri gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda araç sürücüsüyüm. Çoğu zaman trafiği de kontrol altında tutuyoruz. İnsanlar önceleri şaşkın şaşkın bakarlardı, ama sonradan bu duruma alışmaya başladılar. İnsanlarımız anlayışlı, görevimden memnunum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title