Haberler

Kadın Sürücü Park Halindeki 3 Araca Çarptı: 4 Yaralı

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Hasret Gürsoy'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki 3 otomobile çarptı.

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Hasret Gürsoy'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki 3 otomobile çarptı. Kazada sürücü ve çarptığı araçların yanında bulunan 3 kişi yaralandı. Kaza anı ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, dün akşam Çorum'un Sungurlu İlçesi Şekerpınar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde meydana geldi. Hasret Gürsoy yönetimindeki 19 SU 855 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce park halinde bulunan 36 EN 060 plakalı otomobile ardından da savrularak 06 FUL 72 ve 71 EK 940 plakalı otomobillere çarptı. Kazada Hasret Gürsoy ile birlikte park halindeki otomobillerin yanında bulunan Rıza Keskin, Büşra Keskin ve Serpil Keskin de yaralandı. Yaralılar Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOGRAFLI - Çorum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Keskin Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Sürücü kadın kadın değil, erkek.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title