Haberler

Snowboardcu Kadın Ayının Kovaladığının Farkında Olmadan Kayak Yaptı

Güncelleme:

Japonya'nın Hakuba köyünde kayak yapan snowboardcu Kelly Murphy, kendisini ayının kovaladığını ancak video kaydını izleyince fark etti.

Youtube'a yüklenen ilginç videoda, Rihanna'nın 'Work' şarkısını mırıldanarak snowboarduna binen genç kadın birkaç metre arkasındaki ayıyı fark etmiyor. Kelly, kaymaya başlayınca arkasından koşan ayı bir süre genç kadını takip ediyor. Daha sonra tepeden aşağı hızlanan kadının ardında ayı kadrajdan çıkıyor.

VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA FARK ETTİ

Görüntüleri Youtube'a yükleyen Kelly Murphy; "Aman Tanrım! Kayak videolarıma bakınırken bir ayının beni kovaladığını gördüm. Az kalsın bir ayı tarafından yenecektim." notunu paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rihanna Dünya Haberler

500

Yorumlar (12)

PSİKİYATRİST:

İYİKİ AYI TARAFINDAN KOVALANDIĞINI FARK ETMEMİŞ. . . BENCE FARK ETSEYDİ PANİK YAPACAKTI BELKİ DE O PANİK HALİNDE SÜRÜŞÜNÜ SÜRDÜREMEYECEK DEVRİLECEKTİ. HER ZAMAN DEMİŞİMDİR BAZEN HER ŞEYİ GÖRMEK VE BİLMEK BİZİM İÇİN İYİ BİR ŞEY DEĞİLDİR. . GÖRMEMEKTE BİR NİMETTİR. . . SAYGILAR. .

23
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

GÖRSEYDI KESIN YIKILIRDI

yanıt9
yanıt0
ellidokuz:

aaaa fenevin galecisi volkan değilmi o arkadaki.

14
2
yanıtYanıtla
ellidokuz:

tanıdım ben bu ayıyı bu boz ayıvolkan ya be.

7
1
yanıtYanıtla
suphi:

ben avcıyım o ay boz ayı bu karda ayının kış uykusunda olması lazım video bana gerçekçi gelmedi altı kez ayı avına gittim hepsi sonbaharda kar düşmeden yapılıyor , kışı karlı olan bölgelerde ayı kış uykusuna yatıyor

3
4
yanıtYanıtla
BELGESEL AVNİ:

BİR AYI TARAFINDAN MI YOKS ASLAN TARAFINDA MI YENMEM TEKLİF EDİLSEYDİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN ASLAN DERDİ. AYILAR PROFESYONEL ETÇİL AVCILAR DEĞİLDİR. AYI HEM ETÇİL HEM OTÇUL HAYVANDIR. AVINI NASIL KISA YOLDA ÖDÜREBİLECEĞİNİ BİLMİYORLAR. DOLAYISIYLA AVINI DİRİ DİRİ PARÇALAYARAK YERLER Kİ BU AV İÇİN ÇOK TALİHSİZ BİR DURUMDUR. OYSA ASLAN ZEKİ VE TAM ANLAMIYLA AVCIDIR AVINI ÖNCE BOĞAR ETKİSİZ HALE GETİRİR SONRA YEMEYE KOYULUR:))

6
0
yanıtYanıtla
HÜLAGUHAN:

ALLAH TÜM İLMİYLE İNSANI YARATMIŞTIR SADECE BANA KUL OLSUN DİYE BİR ARKADAŞIMA ZİNAYI ÖVME DEDİM ODA BANA SEN GÜNAH İŞLEMİYONMU DEDİ BENDE ONA HÜKÜMLÜ GÜNAHLARDANDIR ZİNA DEDİM ZİNA YAPAN YAPMAYANI ALAMAZ ALIRSA ÇOÇUK ZİNA DOĞAR HİDAYETE ERSENİZDE BU DEĞİŞMEZ ZİNA ADAM ÖLDÜRMEYE HİÇ BULAŞMAYIN İSLAMA GÖRE HAREKET EDİN

1
4
yanıtYanıtla
sanli urfali türkmen:

vermis sadakasi varmis umarim birdaha oralarda tebirsiz gezmes veya en iyisi hic oraya gitmez tek basina. gecmis olsun azdaha ayi yemi olacakti!

5
0
yanıtYanıtla
NE DEYA LAAAA BU:

DAŞ DÜŞEBÜLÜÜÜÜÜÜÜÜ. . . . . . . . AYU ÇIĞABÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ. . . GASTAMONU MU LAAAA ORA????????

3
1
yanıtYanıtla
Ağır Abi:

Farkında olsaydı paniklerdi belki de düşerdi . Ucuz kurtulmuş burnunun dibinde aç ayı mideye indirmek için arkandan koşuyor. Kulaklıkta çalan müzik yüzünden sesini duymuyorsun şansa kader kurtulmuş. Bir saniye duraklasa işi biterdi

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title