Haberler

Kadın Sanatçılardan "Daha..." Resim Sergisi

Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı Sanatçı Kadınlar Derneği’nin “Daha...” adlı karma resim sergisini Eskişehirli sanatseverlerle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi, Ankaralı Sanatçı Kadınlar Derneği'nin "Daha…" adlı karma resim sergisini Eskişehirli sanatseverlerle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde açılan "Daha…" adlı sergide 19 sanatçının kırktan fazla eseri sergileniyor. Çeşitli tekniklerle yapılan eserlerin yer aldığı karma serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Sanatçı Kadınlar Derneği üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Büyükerşen, sergide yer alan eserleri çok beğendiğini ifade ederek, bu sergiyi Eskişehirlilere sunduğu için Sanatçı Kadınlar Derneği'ne ve sanatçılara teşekkür etti.

Kadın Sanatçılar Derneği tarafından açılan sergi 9 Nisan'a kadar Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Sergi Salonu'nda gezilebileceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title