Haberler

Kadın Milli Takım Futbolcusu Bilgin Defterli Jübile Yapıyor

Kadın Milli Takım Futbolcusu Bilgin Defterli jübile yapıyorAlmanya'da 1. FC Köln Kulübü'nde forma giyen milli oyuncu Bilgin Defterli futbolu bırakıyor.

Kadın Milli Takım Futbolcusu Bilgin Defterli jübile yapıyor

Almanya'da 1. FC Köln Kulübü'nde forma giyen milli oyuncu Bilgin Defterli futbolu bırakıyor.

Bir dönem Türkiye Kadın A Milli Takımının kaptanlığını da yapan Defterli, 5 Haziran Pazar günü 1. FC Köln'ün sahasında Borussia Bocholt'a karşı oynayacağı maçta jübilesini yapacak. Futbola 1996 yılında Dinarsu Kız Futbol Takımında başlayan ve daha sonra Feriköy, Delta Mobilya Spor, Kuzey Spor ve İskenderun Spor'da oynayan Bilgin Defterli, kariyerini 2002 yılından bu yana Almanya'da sürdürüyordu. 1. FC Köln'de 2009-2010 sezonunda 20 maçta 22 gol atarak gol kraliçesi olma başarısı gösteren Bilgin Defterli, A lisansını alarak Türkiye veya Almanya'da antrenörlük yapmak istiyor.

Artık yuva kurmak istiyorum

İsmini söylemekte zorlandıkları için Almanların Billy diye çağırdığı Bilgin Defterli, artık evlilik planları yapmaya başladığını söyledi.

Bilgin Defterli, 5 Haziran'da oynayacağım jübile maçıyla 22 yıllık serüvenine son vereceğim. Benim için üzüntü verici. Çünkü 22 yıl aralıksız futbol oynadıktan sonra sahalardan uzak kalmak bir hayal kırıklığı olacak. Fakat geriye baktığımda iyi şeyler bıraktığımı görmek beni sevindiriyor. İyi bir futbolcu olmaktansa örnek bir sporcu olmak benim için daha önemliydi. Bunu başardığımı düşünüyorum. Benden genç futbolculara örnek olabildiysem ne mutlu bana. Yine sahalarda kalacağım çünkü antrenörlük yapacağım. A Milli Takıma geçen yıl veda etmiştim. Son maçımızda Rusya'yı yenmiştik. 1998'den beri Milli Takımda oynuyordum, güzel bir yerde bitirdiğimi düşünüyorum. On yıl da kaptanlığını yaptım. Artık aile kurmak istiyorum; bu yüzden jübileye karar verdim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Almanya Köln Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title