Haberler

Kadın Meclisi 4. Seçimli Genel Kurulu Yapıldı

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi 4’üncü Genel Kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı salonda gerçekleştirildi.

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi 4'üncü Genel Kurulu, Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı salonda gerçekleştirildi.

Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy'un Divan Başkanlığını yaptığı genel kurulda, Kadın Meclisi'nin 5 yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler anlatıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Seyhan Yalçın tarafından delegelere, sunumla anlatılan projeler, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Genel Kurulda, 2010-2014 yılları arasında Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kuruluyla beraber önemli işlere imza attıklarını ifade eden Seyhan Yalçın, desteklerini esirgemeyen tüm delegelere ve geçmiş dönem kent konseyi başkanları, genel sekreterleri ve tüm Kent Konseyi çalışanlarına teşekkürler etti. Ardından Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy tarafından Seyhan Yalçın ve geçmiş dönem Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Genel Kurula, Odunpazarı Belediye Başkanı ve geçmiş dönem Kent Konseyi Başkanı Kazım Kurt, yine bir önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Nadir Suğur da katılarak birlikte çalıştıkları Kadın Meclisi başkanı Seyhan Yalçın'a teşekkür etti.

Gündem Maddesi gereği Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Asil ve Yedek Üye başvuruları alınarak yeni dönem Kadın Meclisi Yürütme Kurulu seçimine geçildi. Aday olan delegeler kendilerini tanıttıktan sonra yapılan oylamada Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Asil Üyeliklerine Sühendan Koparal, Didem Aydınmakina, Saadet Kefal, Nergis Uygun Baş, Fatma Sultan Kılıç, Sultan Ballı, Arzu Yılmazalp; Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Doç. Dr. İncilay Cangöz, Doç. Dr. Ayşe Tülin Yörük, Tülay Alpan, Dalca Başçiftçi Üreyen, Fatma Yaşlı Kuytu, Sülbiye Bilen, Canan Canpek seçildi. Kadın Meclisi Yürütme Kurulu yapacağı ilk toplantıda kendi aralarından bir ismi başkan olarak seçecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Sultan Eskişehir Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title