Haberler

Kadın Kolları İlk Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Kadın Kolları, ilk Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Adana İl Kadın Kolları, ilk Danışma Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Yüreğir Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, AK Parti Adana Milletvekilleri Talip Küçükcan, Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AK Parti birimlerinin il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Milletvekilleri Talip Küçükcan ile Tamer Dağlı'nın selamlama konuşması yaptığı toplantıda, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can da, il ve ilçe kadın kollarının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AK Parti'nin başarısının arkasında kadınların olduğunu belirten İl Başkanı Fikret Yeni, "Kadın kollarımız partimizin ana direğini oluşturmaktadır. Vefakarca çalışan sahanın tek hakimi kadınlarımızdır. Çalmadık kapı bırakmayan kadın kollarımızın üstlendiği vazife çok büyük. 4 milyon kadın üyesi olan bereketli bir hareketiz biz. En önemlisi sayı değil, muhteva. AK Parti'yi anlamak isteyenler, başarımızın sırrını merak edenler, bu başarının arkasındaki sırrı görmek isteyenler ak kadınlarımıza baksın. Ak kadınların nur yüzlerine baksınlar. Başarımızın sırrı, vefakar ve cefakar kadın kolları teşkilatlarımızdır. 2023 vizyonumuzun temel taşlarını kadınlarımızın bize verdiği güç oluşturmaktadır. Adana'daki seçmenlerimizin tamamını bir anne şefkatiyle, bir hanım nezaketiyle adeta bir oya gibi, bir nakış gibi işleyen hanım kardeşlerimize, kadın kollarımızın tüm üyelerine bir kez daha emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, ilçe kadın kolları başkanlarına başarılı çalışmalarından dolayı plaket verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talip Küçükcan AK Parti AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title