Haberler

Kadın Halterci Ağırlığı Kaldırırken Kustu

Güncelleme:

Florida'da yapılan halter şampiyonasında kadın halterci, ağırlığı kaldırdığı sırada zorlandığı için kustu.

Floriada'da yapılan halter şampiyonasına katılan kadın halterci, ağırlığı kaldırırken kusmaya başladı. Hiçbir şey olmamış gibi halteri kaldırmaya devam eden genç kadın, bel yüksekliğine kadar halteri kaldırmayı başardı.

SOSYAL MEDYADA VİRÜS GİBİ YAYILDI

Genç haltercinin turnuvada yaşadığı kötü tecrübenin görüntüleri sosyal medyada virüs gibi yayıldı. Videoda kadın haltercinin şen şakrak bir şekilde ve dans ederek halterin başına geçtiği ve halteri sıkı bir şekilde tuttuğu görülüyor. Daha sonra genç kadın, 3 erkek gözlemcinin önünde halteri kaldırıyor. Başta her şey planlandığı gibi giden halterci beklemediği bir şekilde kusmaya başlıyor.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETTİ

Ön sırada oturan hakemlerin kirlenmemek için sandalyeleri geriye doğru çektikleri görülüyor. Ancak kadın hiçbir şey olmamış gibi halteri kaldırmaya devam ederek bel yüksekliğine kadar kaldırmayı başarıyor. Bacakları titreyen halterci kadın, gözlemcilerin araya girip halteri yere indirmesiyle rahatlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

TV Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

babil:

oh be guzelim gel ustume kus. senin kusmugun bile yenilir

2
34
yanıtYanıtla
ÖÖÖ DAYU:

yerim senin kusmuğunu

1
17
yanıtYanıtla
rocky:

herkesin bünyesi kaldırmaz bu zor işleri kızda kendinden geçmiş belliki çok zorlanmış arkadan atacağına azından atmış dışarı ne bulmuşsa atmış içine yediklerine dikkat etmemiş ve gaz yapmış bu kadarınada pess

13
1
yanıtYanıtla
SELOO 744 RAPOR:

BU HALTERDEN BASKA HERSEYI KALDIRMIS KALDIRMAYA DEVAM

10
2
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

bu selfie denen lanet şey, kadınların içindeki hastalığı ortaya çıkarıyor. . . kameraya mal mal bakıp eşe dosta göndermek nedir kardeşim

6
2
yanıtYanıtla
sarhos alewi:

kadin cok igrenc, valla kustum laa.

6
1
yanıtYanıtla
ADINIZI NEDEN YAZMAZSINIZ Kİ ANLAMIYORUM:

KADINIÇİRKİNGÖSTERENBİHAREKETYAHU

3
2
yanıtYanıtla
Kürdi:

ekmek parası ve şöhret sevdası

0
3
yanıtYanıtla
Önder:

Gittiiiii kariyer . kamara cikti mertkik bozuldu . ayvaz

2
0
yanıtYanıtla
Erco:

Ne guzel reklamini yapmis kapat

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title