Haberler

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler"

Anadolu Hayat Emeklilik'in bu yıl 11.sini gerçekleştirdiği "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı.

Anadolu Hayat Emeklilik'in bu yıl 11.sini gerçekleştirdiği "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı.

Fotoğraf tutkunu kadınları "Hayata Dair" temasıyla buluşturan yarışmada, birincilik "Yolcu" adlı fotoğrafıyla Demet Cevrim'in oldu. "Sherbet" adlı fotoğrafıyla Banu Cihan'ın ikinci, "Kömür" adlı fotoğrafıyla Nazik Nazan Köse Yılmaz'ın üçüncü olduğu yarışmada Didem Sevinç Beyazıt, Fatma Salt ve Zeyneb Bahtiyar da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Anadolu Hayat Emeklilik'ten yapılan açıklamaya göre, "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması"na bugüne kadar yaklaşık 13 bin kadın, 53 bini aşkın fotoğrafla katıldı. Türkiye'nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler'e bu yıl 1,897 yarışmacı, 6 bin 501 fotoğraf ile başvuruda bulundu. Geleneksel hale gelen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu danışmanlığında  'Hayata Dair' temasıyla 18 yaş ve üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçıların en fazla 4 adet fotoğrafıyla katılmasına olanak sağlıyor.

Bu yılki seçici kurulda Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Nihal Kafalı, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Enstitü Müdürü Oktay Çolak ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Yarışmanın birincisi 5 bin lira, ikincisi 3 bin lira, üçüncüsü 2 bin lira ödül alırken 3 eser de 750 lira mansiyon ödülü kazandı. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her eser de 250 lira ile ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eser 11 Mayıs – 11 Haziran 2017 tarihleri arasında İstanbul'da Tepe Nautilus AVM'de fotoğrafseverlerle buluşacak.

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title