Haberler

Kadın Gazeteci, Taciz Haberi Yaparken Tacize Uğradı

Güncelleme:

Sarah Teale geçtiğimiz hafta İngiltere'nin Nottingham şehrinde bir sokakta kadınların uğradığı tacizlerle ilgili bir haber yaparken, yoldan geçen bir adamın sözlü tacizine uğradı. Durumu sonra Twitter hesabından, 'ironin böylesi!' olarak niteleyen Teale, videonun sonrasında tacizciye, 'işte tam da böyle!' diyerek tepkisini gösterdi.

"EVET, TAM OLARAK BÖYLE"

Sara Teale, yanından geçen adam onu sözlü olarak taciz etmeden önce, çevrimiçi ortamda yapılan bir araştırmanın sonuçlarından bahsediyordu. Araştırmaya katılan kadınların yüzde 95'inin sokakta tacize uğradıklarını veya aşağılandıklarını söylediklerini belirten Teale, sonrasında büyük bir çoğunluğundan sokakta el ile taciz edildiğini açıkladığını söyledi. Tam o sırada yanından geçen bir adam kendisini sözlü olarak taciz etti. Teale bunun üzerine, "Evet, tam olarak böyle" dedi.

"KİMSE BUNA KATLANMAK ZORUNDA DEĞİL"

BBC'ye yaptığı açıklamada adamın söylediklerinden dehşete kapıldığını belirten Teale, "Bunun şakası yok, komik değil ve hiç kimse buna katlanmak zorunda değil" diye de ekledi. Videoyu geçtiğimiz hafta Facebook sayfalarına yükleyen BBC Radio Nottingham ekibi, tacizcinin söylediklerini sansürledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Twitter Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

bambam:

Türkiyede bu tacizcinin daha gelişmiş modeli var.

14
1
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Londen da Kadin ve kiz cok fazla Erkekler onun icin cok simarik pandik falan atsan guluyorlar Diskoda kizlar erkeklere saldiriyorlar Dunya tersine donmus !!!

2
6
yanıtYanıtla
General Rahm Tak:

gene adana

6
0
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

Bizde yedik....

6
0
yanıtYanıtla
HER YER AYNI:

DEMOKRASİNİN BEŞİĞİ DİYE HER FIRSATTA GÖKLERE ÇIKARILAN AB''YE BİR BAKIN. . BURASI DA İNGİLTERE HATTA. . . YANİ AHMAK İNSANLAR HER YER DE AHMAKTIR. . BU HABER BİZİM ÜLKEMİZ DE OLMUŞ OLSA HEMEN AVRUPA İLE ÜLKEMİZİ KIYASLAYANLAR , NERELERDESİNİZ?

4
1
yanıtYanıtla
KekoMobil-IOS:

Ya ne tacizi ya Ada'm bişey yapmamışki elleme bile yok neymiş Ada'm düşüncesini sesli bildirmiş buda tacizmiş vay vay

0
4
yanıtYanıtla
ALEYNA:

MALESEF DÜNYANIN HER YERİNDE KADINA SAYGI YOK, SIFIR

2
1
yanıtYanıtla
bora:

Laf atanları dövmek lazım

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title