Haberler

Kadın Emlakçı, Saldırganın Serbest Kalmasına Tepki Gösterdi

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, emlakçı 48 yaşındaki Havva Çakar, kendisini dövüp, bileziklerini aldığını iddia ettiği Yunus Emre Ş.'nin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, emlakçı 48 yaşındaki Havva Çakar, kendisini dövüp, bileziklerini aldığını iddia ettiği Yunus Emre Ş.'nin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Gasp suçlamasını reddeden Yunus Emre Ş. ise Çakar'ı ev alım satımıyla ilgili tartışma sırasında, telefonda ablasına küfür ettiğini için dövdüğünü, bıçağının bulunmadığını söyledi.

Geçen perşembe günü saat 17.00 sıralarında, Alaybey Semti'nde 28 yıldır emlakçılık yapan 3 çocuk annesi Havva Çakar'ın dükkanına giren Yunus Emre Ş. kapıyı kapattı. Tartıştığı Havva Çakar'ı dövüp, hızlıca işyerinden ayrıldı.

Emlakçıdan bir kişinin hızlıca çıktığını görenler, içeri girdiklerinde Havva Çakar'ı kanlar içerisinde bulurken, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Çakar tedaviye alındı, kanayan başına 8 dikiş atıldı. Çakar'ın bıçakla kendisine saldırdığını, yere düşüp baygınlık geçirmesinden yararlanarak kolundaki 4 altın bileziğini aldığını iddia ettiği Yunus Emre Ş. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Gasp suçlamasını kabul etmeyen, Çakar'ı, bir ev alışverişi yüzünden telefonda tartıştığı ablasına küfür ettiği için dövdüğünü, yanında bıçak da bulunmadığını söylediği öğrenilen Yunus Emre Ş., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dövülüp gasp edildiğini öne süren ve hastanelik olan Havva Çakar, Yunus Emre Ş.'nin hakim tarafından serbest bırakmasına tepki gösterdi. Ölümden döndüğünü ve can güvenliğinin olmadığını öne süren Çakar, "Dükkanda otururken içeriye bir kişi girdi. İlk önce müşteri sandım. Kapıyı kapatarak cebinden bıçak çıkardı ve benden para istedi. 'Para yok' dediğim sırada bana saldırarak kafa attı. Kaçmaya çalışırken, elindeki bıçakla başımdan yaraladı. Ben baygınlık geçirmişim ve kolumdaki bilezikleri alarak kaçmış" dedi.

Yunus Emre Ş.'nin serbest bırakmasına inanamadığını belirten Çakar, "Polisler olaydan 3 saat sonra o kişiyi yakalamış, ancak adliyede serbest bırakılmış. Beni bu hale getiren biri nasıl oluyor da serbest kalıyor. Bir kadın olarak sokakta rahatça nasıl gezeceğiz? Bu nasıl adalet, ben adalete artık inanmıyorum" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title