Haberler

Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Artık Daha Yakınınızda

Güncelleme:

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin Semt Polikliniği Olarak Hizmete Başlayan Eski Kızılay Tıp Merkezi'nde Kadın Doğum Ve Çocuk Branşlarında Da Poliklinik Hizmeti Verilmeye Başlandı.

İzmit Seka Devlet Hastanesi'nin semt polikliniği olarak hizmete başlayan eski Kızılay Tıp Merkezi'nde kadın doğum ve çocuk branşlarında da poliklinik hizmeti verilmeye başlandı. İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi arasında imzalanan protokol gereği başlayan uygulama ile hizmete kolay ulaşım amaçlandı.

Konu ile ilgili bilgi veren İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Atilla Esmen " Kızılay Tıp Merkezi'nin 3. katında 7 Haziran'dan itibaren kadın doğum ve çocuk poliklinikleri hizmet vermeye başladı. Semt polikliniğinde hafta içi her gün 8-17 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Şehir merkezinin ihtiyacını göz önüne alarak halkımıza en iyi hizmeti, en kolay ulaşabilecekleri şekilde vermeyi planlıyoruz" dedi.

Dr.Esmen; semt polikliniğinde sorumlu başhekim yardımcısı, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, acil hekimi ve üç hemşirenin görev yaptığını, müşahede odası, laboratuar ultrasonografi ve nst hizmeti bulunduğunu da sözlerine ekledi.

-

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title