Haberler

Kadın- Doğum Kliniğine Kişisel Gelişim Semineri Verildi

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi'nde "Otoyola Girmeden Son İstasyon" adlı kişisel gelişim programı düzenlendi.

Dicle Üniversitesinden, Öğretim Görevlisi İbrahim Yenigün tarafından verilen, "Otoyola Girmeden Son İstasyon" adlı kişisel gelişim programı bu defa, Tıp Fakültesi Kadın-Doğum kliniğinde gerçekleştirildi.

Yeni ve geliştirilmiş son versiyonunun paylaşıldığı kişisel gelişim programına, Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sıddık Evsen, Prof. Dr. Talip Gül, Doç. Dr. Erdal Sak, diğer klinik hekimleri, hemşireleri ve çalışanları katıldı. Yoğun ilgi ve beğeni gören program, Kadın Hastalıkları Kliniği seminer salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen programla ilgili bilgiler veren Öğretim Görevlisi İbrahim Yenigün şunları paylaştı:

"Programımız birçok iletişim kanalının aktif olarak kullanıldığı, etkili ve keyifli bir formata sahip. Bugüne kadar çok sayıda düzenlediğimiz bu programdan, yüksek oranda olumlu geri dönüşler aldık. Bugün, bir yenisini daha, Fakültemizin Kadın-Doğum kliniğindeki değerli katılımcılar için gerçekleştirdik. İnsan sağlığı gibi kutsal bir konuya hayatlarını adamış klinik mensuplarına; hayata dair önemli mesajları, biraz sıradışı ancak oldukça etkili ve son derece keyifli bir metodla paylaşmış olduk. Programın isminden de anlaşılacağı üzere; Hepimiz bir hayat yolculuğunda yol almaya devam ediyoruz. Ancak yoğun yaşam şartları veya rutin yaşananlar bazen bizleri sıkıcı ve mutsuz kılabiliyor. Dolayısıyla bizleri bu düşüncelerden uzaklaştıracak, bazen farkındalığı adına giderek daha az önemsediğimiz bazı değerlerimizi tekrar hatırlatacak, kendimizle baş başa kalabileceğimiz, istasyonlarda gerçekleştirilen molalar misali zaman dilimlerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu düşüncelerden hareketle hazırlayıp, katkı sağlamayı hedeflediğimiz programda, değişik sürpriz bölümlerle yaşama dair her zaman hatırlanması gereken değerlerimizi, mutluluk ve başarı formüllerimizi aktarmaya çalışıyoruz."


Program sonunda, Öğretim Görevlisi İbrahim Yenigün'e sunumundan dolayı, Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sıddık Evsen, Doç. Dr. Erdal Sak ve Prof. Dr. Talip Gül tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Eğitim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title