Haberler

    Kadın Basketbolcuya Dayak İddiası Savcılıkta

    ABD'li basketbolcusu Shenise Johnson'ın geçen hafta gittiği gece kulübünde bir oyuncu menajeri ve arkadaşları tarafından dövüldüğü iddiası adliyeye taşındı.

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından İstanbul Üniversitesi BGD'nin ABD'li basketbolcusu Shenise Johnson'ın geçen hafta gittiği gece kulübünde bir oyuncu menajeri ve arkadaşları tarafından dövüldüğü iddiası adliyeye taşındı.

    İstanbul Üniversitesi BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan olayın bilgileri dahilinde olmadığını söyledi. Eyigüngör, "Gecenin bir yarısı, bir kişiyle barda kavga etmiş. Yaşanan olayların kulübümüzle hiçbir ilgisi yok. Zaten kendisi de ülkesine döndü" dedi.

    Olaya savcılığın baktığını kaydeden Eyigüngör, "Olay, adli bir vaka. Vuran da ondan davacı, o da vurandan davacı" ifadelerini kullandı.

    Shenise Johnson'la yollarını ayırdıklarını da vurgulayan Eyigüngör, ABD'li basketbolcunun takıma geri dönmesinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

    25 yaşındaki basketbolcu, bu sezon İstanbul Üniversitesi BGD formasıyla ligde 16,1 sayı, 6,9 ribaunt ve 3,9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. ABD'li basketbolcu, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 11,5 sayı, 6 ribaunt ve 2,3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İstanbul Üniversitesi Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title