Haberler

Kadın Basketbolculardan Okul İçin Kütüphane Kampanyası

ORDU'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Yalıköy Mahallesi'ndeki ortaokula kütüphane kurmak için, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Bornova Beckerspor kolları sıvadı.

ORDU'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Yalıköy Mahallesi'ndeki ortaokula kütüphane kurmak için, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Bornova Beckerspor kolları sıvadı.

Yalıköy Ortaokulu'ndan gelen çağrıyı yanıtsız bırakmayan Beckerspor yönetimi, kütüphane için kampanya başlattı. Beckerspor Yönetim Kurulu üyesi ve Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir, Yalıköy Mahallesi'ndeki çocukların Becker'in basketbol ve sosyal projelerdeki başarısını duyarak yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmadıklarını belirterek, "Ülkemizin neresinde olursa olsun, olanaklarımız ölçüsünde kız çocuklarının eğitimine ve kadınlarımızın kişisel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

"Fatsa'daki çocuklarımız, ablalarının spordaki başarısını ve sosyal projelere sağladıkları katkıyı duymuşlar" diyen Kebir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Okullarına bir kütüphane kurmamızı istediler. İzmir'den uzakta olsalar da kitabın aydınlığını onlara ulaştıracağız. Yalıköy'deki ilk kütüphaneyi yenileri izleyecek ve dileyen herkes sadece bir kitap bağışı ile bu projeye katkıda bulunabilecek. Bağışlanacak kitaplar ortaokul düzeyinde olmalı. Konu anlatımlı ders kitapları, hikaye ve romanlar o yaş grubundaki çocuklarımız için daha yararlı sonuçlar verecek. İkinci el kitap bağışlarını da kabul ediyoruz."

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenler 0 545 579 92 67 numaralı telefona başvurabilecek ya da Akçay Caddesi No: 211 Gaziemir adresine kitap teslim edebilecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bornova Türkiye Yalıköy Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title