Haberler

Kadın Akrabasını Balyozla Öldüren Zanlı Yakalandı

Güncelleme:

Aydın'da, 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürden A.A., dağlık alanda yakalandı.

Aydın'da, evinde yaşadığı 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e iddiaya göre cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürdüğü ileri sürülen A.A., dağlık alanda jandarma tarafından yakalandı.

MALZEME ALMASI İÇİN EVLERİNE GÖNDERDİ

Zeytinköy Mahallesi, Çeşme Deresi Mevkisi'nde yayla evi yapan 34 yaşındaki Mustafa Çetin, geçen 27 Ağustos'ta, akrabası olan ve babasının büyüttüğü, birlikte yaşadıkları 46 yaşındaki A.A.'yı malzeme alması için yakındaki evlerine gönderdi.

EŞİNİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Bir süre sonra bahçeden eşinin çığlığını duyan Mustafa Çetin, olay yerine gittiğinde kardeş gibi büyüdükleri A.A.'nın elindeki balyozu atarak kaçtığını ve eşi Nezahat Çetin'in yerde kanlar içinde yattığını gördü.

TALİHSİZ KADININ KALBİ DURDU

Başından ağır yaralı olan Çetin, yakınları tarafından ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan genç kadının burada doktorların müdahalelerine rağmen kalbi durdu.

YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Durum, savcıya bildirildi. Ancak, buna rağmen müdahaleye devam eden doktorlar, 10 dakikalık çaba sonucu Çetin'in duran kalbini tekrar çalıştırmayı başardı.

Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınıp Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlanarak yaşatılmaya çalışılan Çetin'den, ertesi gün saat 14.30 sıralarında üzücü haber geldi. Çetin, yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu.

ZEYTİNLİĞİ SULARKEN YAKALANDI

Jandarma olayın ardından kaçan A.A.'yı bugün saat 15.00 sıralarında, Zeytinköy Mahallesi, Karanlıkdere Mevkisindeki dağlık alanda Mustafa Çetin'e ait zeytinliği sularken operasyon düzenleyip, yakaladı.

MUHTARLAR OPERASYONA KATILDI

Zeytinköy Muhtarı Muammer Yanık, Konuklu Muhtarı Fethi Şahin, Anbarcık Muhtarı Bahtiyar Çoban da jandarmaya yardımcı olmak için operasyona katıldı. A.A.'nın işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çetin Zeytinköy Çeşme 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Vatansever:

O balpyozla cinsel organına vurun ondan sonrada balyozun sapinida makatina sokun ve o halde bırakın bu çipi

62
0
yanıtYanıtla
d.s:

Adi adam

29
0
yanıtYanıtla
GurbetçiMobil-IOS:

İdam şart oldu artık

23
0
yanıtYanıtla
Hak 58:

Besle kargayı oysun gözünü.

22
0
yanıtYanıtla
Yilmaz Mobil-IOS:

Kadinlari olduren erkekler Pkk oldurseydi pkk li kalmazdi Valla

13
9
yanıtYanıtla
KekoMobil-IOS:

Hayvan ormana kaçmış

10
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Allah belani versin seni once hadim edip sonrada asarlar insallah

6
0
yanıtYanıtla
kamil:

nankör köpek işte

5
0
yanıtYanıtla
WELAT LİCÊ:

ADAM OLUN

1
0
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

adana değil beyler , aydın

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title