Haberler

Kadıköy'ün Son Kamu Arazileri Satılıyor

Güncelleme:

Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait olan Kadıköy Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsa Kadıköy Belediyesi'nin bütün taleplerine rağmen satışa çıkarıldı.


Mülkiyeti Milli Emlak Daire Başkanlığı'na ait olan ve Kadıköy Belediyesi'nin "Belediye Hizmet ve Sağlık Tesis Alanı" olarak kullanmak üzere bedelli veya bedelsiz olarak istediği Kadıköy Merdivenköy mahallesinde 194 Pafta, 955 Ada,95 parsel sayılı 894 metrekare arsa açık ihale ile satışa çıkarıldı.

19 Nisan ihalesi yapılacak ve http://www.ist-def.gov.tr/ihaleler/ihaleler_satis.php adresinde ihale ilanı verilen arsanın toplam tahmini bedeli 5.811.000,00 TL olarak belirtiliyor.

Kamu ihtiyacı ve talebe rağmen satışa çıkarılan arsa ilgili konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Kamu arazilerinin bu şekilde satışa çıkarılması doğru değil. Biz Kadıköy Belediyesi olarak burayı bir bedel karşılığı almaya talip olduk. İki kez bu arsanın bize verilmesi için talepte bulunduk. Birincisine yanıt bile verilmedi. İkincisine ise "Biz ihaleye çıkıyoruz gelin siz de katılın" dendi. Bir kamu kurumun başka bir kamu kurumuna böyle yaklaşması anlaşılabilir gibi değil. Kamunun ihtiyacı ve talebi gözetilmeden hatta yok sayılarak böyle bir satış yapılamaz, yapılmamalı. Milli Emlak Daire Başkanlığı'nın bu yanlıştan dönmesini umut ediyoruz. Aksi halde hukuki işlemleri başlatacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title