Haberler

Kadıköy'deki Kurbağalıdere Fokurdamaya Başladı

Güncelleme:

Kalamış ile Moda arasında uzanan ve yıllardır ıslah çalışmaları tamamlanmadığı için etrafına koku ve mikrop yayan Kurbağalıdere bu kez kelimenin tam anlamıyla can çekişiyor.

Kalamış ile Moda arasında uzanan, yanıbaşında Yoğurtçu Parkı'nın konumlandığı Kurbağalıdere'den gelen son görüntüler başta Kadıköylüler olmak üzere tüm İstanbulları şoke etti.

KİRLİLİK ZİRVE YAPTI

Kadıköy Life dergisinden Adem Giden'in çektiği fotoğraflarda dere ve denize dökülen kısımları adeta kaynıyor. Derenin kirlilik değerleri, kanalizasyon ve diğer atıklarla birlikte zirve yapmış durumda.

VATANDAŞLAR BURNUNU KAPATARAK GEÇİYOR

Rengi siyaha boyanmış olan dereden yumruk büyüklüğünde grimsi balonlar köpürüyor. Burnunu kapatarak manzarayı izleyen Kadıköylüler paniğe kapılmış halde. Suyun yüzeyi sürekli fokurduyor, dereden yayılan ağır koku da Kadıköy-Fenerbahçe aralığına yayılmış durumda.

CAMLARINI AÇAMIYORLAR

Çevrede oturanlar sık sık, kokudan dolayı camlarını bile açamadıklarını söylüyor. Derenin ıslah çalışmalarının bir türlü tamamlanamamış olması başta semt sakinleri olmak üzere tüm İstanbulluları tedirgin ediyor. (Kaynak: Kadıköy Life)




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kalamış Kadıköy Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (148)

İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım:

Allah hizmet nasip etmemiş ki chp belediyesi içindeki halka. Allah hizmet nasip edicek arkadaş. Ama leş koksalarda yine chp ye oy verirler. Sosyal demokratlar ya. Çok bilirler ya. Hay ben ne diyim size. Akıl çok önemli bişi. Anlayana

35
12
yanıtYanıtla
Eren Mobil-ANDROID:

Hala Bu AKP zihniyeti konuşuyor utanma da yok Hem ülkeyi savaşa soksun seçimi kaybetti diye partisi hemde hala agızları kokanlar AKP savunsun Artık bir susun cahil insanlar zaten ülkeyi yaktınız

14
32
yanıtYanıtla
qqq:

laa bi gitt siz aydındınız da ne halt ettiniz 80 sendirr kör cahil. . üç beş pislik ülkeyi karıştırsın devlette seyretsin dimii işinize gelen dee buu.

yanıt5
yanıt5
nevin:

way way ordinaryüs profosöre bak hele lan ergen akp lilere bak hele bi kimlermiş sizin gibi iki it mi kurban ol sen bizim kültürümüze embesil ayrıca aç olan sizsiniz ki bu kadar ateşleniyorsunuz pislik nankör köpeklerrr

yanıt2
yanıt5
..:

Pkk yı vurun diye ağlayanlar yorum yapar olmuş al vuruyoruz al işid i de vuruyoruz neyin kafasındasın. Bundan on gün önce niye seyirci kalıyoruz diye ağlıyordunuz!

yanıt6
yanıt3
neyin kafasini yasiyorlar?:

Dingil. . . . . 1. 42 secimi kaybetmek degildir. 2. cahalet dedigin sizin soyadiniz ebucehilin torunlari.

yanıt5
yanıt3
KÜRT:

iki paket makarna her derde deva.durmak yok.fokurdamaya devam.

6
35
yanıtYanıtla
AllyMobil-IOS:

Şimdi Akp yi kötülemeye gerek yok. Chp işini düzgün yapmıyor ancak Akp de ödenek çıkarmıypr chp li belediyelere Suçlu: Akp

8
31
yanıtYanıtla
Kürşat:

Neyi ödenecek cıkmıyor Ataşehir belediyesini gördük faturasını kaç milyara koltuk almıslar biraz az yesinler rezidans alacaklarına icraat yapsınlar

yanıt9
yanıt3
Bomboş bir insan daha:

Ödenek çıkmaz mı hemde öyle bir çıkıyor chp sağlam yiyor ne de olsa içi boş ceketler kazanıyor kadıköy de ;)

yanıt2
yanıt2
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title