Haberler

Bağdat Caddesindeki Cinayet Anı Kamerada

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'e bağlı Bağdat Caddesinde 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın öldürülmesi bir kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un en işlek caddelerinden Caddebostan'da yaşanan kavga sırasında 20 yaşındaki Yusuf Gülap'ın bıçakla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

CİNAYET ANI KAMERADA

Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan kavganın görüntüleri basına dağıltıldı. Caddebostan Bağdat Caddesi'nde arkadaşlarıyla yürüyen Yusuf Gülap (20), yanından geçen ve küfürlü konuştuğu iddia edilen İmgecan Ö. (22) ve arkadaşlarıyla tartıştı.

BIÇAKLANA GENÇ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Tartışma kısa sürüde kavgaya dönüşürken, İmgecan Ö'nün arkadaşı Cihan K. (24) bıçakla Gülap'ı yaraladı. Cihan K. ve arkadaşları, olay yerinden kaçarken, Gülap, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gülap'ı bıçakladığı iddia edilen Cihan K. ile olaya karıştan İmgecan Ö, Özgür Deniz Ö. (22), Selen T'yi (26) Kadıköy'de gözaltına aldı.

KAVGAYI KAFENİN KAMERASI KAYDETTİ

Öte yandan bir kafenin güvenlik kamerası kayıtlarında, Yusuf Gülap ile İmgecan Ö'nün kavga ettiği görülüyor.

GENÇ, GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden 20 yaşındaki Yusuf Gülap için ikindi vakti Kozyatağı Modern Mehmet Çavuş Cami'inde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Gülap'ın ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı. Anne Aysun Gülap oğlu için ağıtlar yaktı. Genç Yusuf'un arkadaşları ise tabutu başında gözyaşlarına boğuldu.

Kick boks sporu ile uğraştığı öğrenilen Yusuf Gülap'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Caddebostan Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

delikanlı:

bunlarda erkekmi delikanlımı , bir erkeğin yanındaki bayana laf atılırmı , o tip erkek müsvettelerinin yanında bayan olmaz olan erkeğide çekemezler

104
0
yanıtYanıtla
KARA MURAT:

can almak kolaysa bunu yapanlarinda cani alinsin. bölelerini idam edeceksin sorgusuz hemde.

20
0
yanıtYanıtla
VEZİR424242424:

bakın biber gazı eyvlh ama ülkede silah bıçak taşınyalara ilk önce 2000 bin tl sonrada hapis cezası verilirse bu iş biter ki ülkede genel bir arama yapılsa 1 hafta oran ? düşer birde haklıymış gibi bıçaklıyor bu oğlan mühebbeten aşağı almamalı da alsa ne olacak ülkede bunlardan dolu heel konyaya bi gelin zafer meydanı kültür park bunlarla dolu birde 4-5 grup halindeler karşılık da veremezsin akp ye bu sene oy vermeyeceğim kesinlike adalet ve tahir akyürek değişene kadar 20-25 kişiden duydum

4
0
yanıtYanıtla
Meltem:

Allah belanı versin senin nasıl vurmuş öyle. ellerin kırılsın kopsu n beter ol

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title