Haberler

Kadıköy'de Sular Kesildi, Halk Twitter'dan Seferberlik İlan Etti

Güncelleme:

4 gündür suların kesik olduğu Kadıköy'de, bakkal ve marketlerde su kalmadı, halk Twitter'dan seferberlik ilan etti.

İstanbul geneli su kesintisine Kadıköy damgasını vurdu. 4 gündür suların kesik olduğu Kadıköy'de, bakkal ve marketlerde su kalmadı, halk Twitter'dan seferberlik ilan etti. Peki Kadıköy'de sular ne zaman gelecek?

VATANDAŞ, DEPOLADIKLARI SULARI KAYBETTİ

İstanbul Ömerli Barajı’ndaki iyileştirme çalışmaları nedeniyle İstanbul geneli su kesintileri olmuş, Kartal, Bakırköy gibi büyük ilçelerde su sıkıntısı yaşanmıştı. Kadıköy ise su kesintilerine damgasını vuran semt oldu. Kadıköy’de tam 4 gündür sular kesik. Vatandaş, sular kesilmeden depoladıkları suları tüketti.

Kadıköy halkı ise şimdi içme sularıyla ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Sosyal medyada özellikle Twitter üzerinden İSKİ’ye büyük tepkiler veren Kadıköylüler, suların ne zaman geleceğini merakla bekliyor.

"SU OLMADIĞI İÇİN YEMEK VEREMİYORUZ"

Kadıköy’de bir restaurant, suların kesik olmasından dolayı temizlik yapılamadığını ve temiz bulaşık olmadığından dolayı hizmet veremediğini vitrinine asmış. Hem esnafın hem de halkın müşkül durumda kaldığı Kadıköy’deki su arızası, Twitter’da hem sert eleştirilere hem de sosyal medya geyiklerine sahne oldu.

İSKİ: BU AKŞAM SORUN ÇÖZÜLECEK

İSKİ’nin internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, Kadıköy Caferağa ve Osmanağa Mahallelerindeki su sorununun, bu akşam saat 20.00’den itibaren çözüleceği söylendi.

KADIKÖY BELEDİYESİ SU DAĞITIMINA BAŞLADI

Twitter’dan sesini duyurmayı başaran Kadıköylüler için belediye tanker ile su servisi yapmaya başladı. Belediye’nin Twitter hesabında “Kadıköy'de İSKİ tarafından su verilemeyen mahallelere tankerlerle kullanım suyu dağıtımı yapıyoruz. İletişim için 444 55 22” şeklinde duyuru yapıldı.

HEM ESPRİ, HEM ELEŞTİRİ

Kadıköy halkı, su kesintisiyle ilgili Twitter üzerinden hem komik hem de eleştirel nitelikte tweetler attı. İşte o tweetlerden bazıları:



Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Twitter Kadıköy Ömerli Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

ALLAH:

allah yağmur yağdırmıyor allah istifa

2
35
yanıtYanıtla
TC60TÜRK:

HÖST KAFİR

yanıt0
yanıt0
chp halleder:

chp su bulur. . kamyon kamyon alkol bulan parti sumu bulamayacak

24
7
yanıtYanıtla
VETO:

Arkadaş Chp lilere diyorum bari yerel seçimlerde akpye oy verin lan :) Genel seçimlerde kime veriyosanız verin ama yani belediyecilikte 0olan bi partiyeroy vermeyin. Enazından yüzünüz bi hizmety görmüş olur :D

7
13
yanıtYanıtla
area51:

akp bunlarin hepsinin hesabini vericeksin. ALLAH hepsini goruyor sen hiiiiiic merak etme!!!!

5
12
yanıtYanıtla
ozcan:

mal ne alakalası var chpnin kadıköy

yanıt0
yanıt0
esas:

sen kimsin kendini ne sanıyon hesap soracaksın aptal esas siz hesap verin yıllarca millete lağım suyu icirdiniz aldığınız paralarıda yolsuzluksa çaldınız. bir kısmınıda chp ye bağışladınız, unutmadık

yanıt0
yanıt0
sultanım aydemir:

sizlere iyi oluyorr chp zihniyetisiniz. . . . .

12
5
yanıtYanıtla
mehmettunç:

belediyenizden isteyin. çalışa çalışa yoruldular herhalde.

12
4
yanıtYanıtla
MEMO:

CHP SAGOLSUNN!! Siz onlara oy vermeye devsm edin nede olsa size çok bi yardımları dokunuyooo!!! Oy verirseniz çalışmayan belediyeye olacağı budur!! Kadıköyde lağam suları ortadan açıkta akıyor!! Ama kadıöy beşiktaş sarıyer faln hala chpye oy veriyor! Siz oy vermeye devam edin. Ne demişler nasılsanız öyle yönetilirsiniz. !!!!

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title