Haberler

Kadıköy'de Minibüs Hırsızlığı

Kadıköy'de park halindeki bir aracın 2 şüpheli tarafından çalınması güvenlik kameralarına yansıdı.

Kadıköy'de park halindeki bir aracın 2 şüpheli tarafından çalınması güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Emin Çınarpaşa Sokak'taki bir apartmanın otoparkında 4 gün önce gece saatlerinde meydana geldi. Murat Özçelik, akşam saatlerinde 34 FL 75 57 plakalı aracını oturduğu binanın otoparkına park etti ve evine girdi. Saat 03.00 sıralarında kimliği belirsiz 2 kişi binanın otoparkına gelerek bir süre keşif yaptı, daha sonra da minibüsü çaldı.

ARACINI GÖREMEYİNCE POLİSİ ARADI

Sabah işe gitmek için evinden çıkan Murat Özçelik aracını otoparkta göremeyince polise haber verdi. Polis, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

8 DAKİKADA ÇALDILAR

20 yaşlarda olduğu belirlenen 2 şüphelinin 8 dakika içerisindeki minibüsü çalması güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

ARAÇ SAHİBİNİN TERÖR KORKUSU

Aracı çalınan Murat Özçelik'in oğlu Mahmut Özçelik, araçlarının çalınmasıyla ilgili, "Aracım kendi otoparkımdaydı. Kamerada 2 kişiyi tespit ettik. Bizim korkumuz biraz farklı. Aracımız 1,5 ton kadar yük alabiliyor. Yükleyip de bir yere götürüp patlama yapabilirler. Bizim endişemiz bu. Herhangi bir olağandışı yerde bir olaya sebebiyet vermekten korkuyoruz. Bunun dışında bir korkumuz yok. Emniyete haber verdik. Gereken çalışma yapılıyor. Bekliyoruz" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Özçelik Kadıköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title