Haberler

Kadıköy'de Göstericilere Polisten Müdahale

Güncelleme:

Kadıköy Altıyol'da izinsiz gösteri yapan gruba polis tazyikli su ile müdahale etti.

Hatay'daki izinsiz gösteride yüksek bir binadan düşerek ölen Ahmet Atakan'ın ölümünü bahane eden bir grup, akşam saatlerinde Kadıköy Altıyol'da toplandı.

Dün yaşanan olaylarda gözaltına alınan kişilerin de serbest bırakılmasını isteyen grup daha sonra AK Parti ilçe binasına yürümek istedi. Yapılan tüm uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan eylemciler sokaklara barikat kurup ateşe verdi. Bazı göstericiler polise taş ve havaifişeklerle saldırdı. Bahariye Caddesi'ndeki polis ve göstericiler arasındaki gerginlik sürüyor. Müdahale sırasında çevrede bulunan vatandaşlarda gazdan etkilendi. Uzun süre burada sloganlar atan grup, Grup ile polis arasındaki gerginlik devam ediyor.

GAZİ MAHALLESİ DE KARIŞTI

Öte yandan akşam saatlerinde Gazi Mahallesi'nde toplanan bir grup Ahmet Atakan'ı anmak için İsmet Paşa Caddesi'ni trafiğe kapattı. Cadde üzerinde barikat kurarak ateş yakan gruba polis müdahale etti. Polisin biber gazı ve tazyikli su ile müdahale ettiği grup, taş atarak polise karşılık verdi. Polis ekipleri TOMA'larla cadde üzerinde yakılan ateşleri söndürdü.

Ara sokaklarda polis ile göstericiler arasında kovalamaca devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Atakan Ak Parti Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title