Haberler

Kadıköy'de 23 Nisan Şenlikleri

Güncelleme:

Kadıköylü çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle kutlayacak.

Kadıköy Belediyesi çocuklara 23 Nisan coşkusunu tiyatro oyunları, parklarda eğlenceli aktiviteler ve animasyon ekiplerinin eğlenceli gösterileriyle yaşacaklar.

ÖZGÜRLÜK PARKI'NDA 23 NİSAN ŞENLİĞİ 2 GÜN SÜRÜYOR

Özgürlük Parkı'nda düzenlenen Çocuk Şenliği'nde Kadıköylü çocukları birbirinden eğlenceli aktiviteler bekliyor. 23 Nisan Çarşamba günü saat 13.00 'de Kadıköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde başlayacak olan etkinlik 24 Nisan Perşembe günü saat 18.00'a kadar devam edecek.

Şenlik süresince animasyon ekipleri çocuklara eğlenceli oyunlar oynatarak unutulmaz bir bayram yaşatacak. Etkinlikte, şişme maskotlar, tahta bacak, kukla gösterisi, palyaçolar tarafından sosis balon yapımı, yüz boyama pamuk prenses, jonglör-sihirbaz gösterisi, palyaço show, oyun parkurları, müzikli yarışmalar ile çocuklar eğlenceli dakikalar yaşayacak.

MİNİKLERDEN KURTULUŞ SAVAŞI DRAMA GÖSTERİSİ

23 Nisan kutlama şenlikleri kapsamında Kadıköy Öğretmen Harun Reşit İlkokulu öğrencileri de Kurtuluş Savaşı mücadelesini kendi hazırladıkları oyunla sahneye koyacaklar. 23 Nisan çarşamba saat 16.00'da Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu'ndaki gösteride minikler, müzikli drama gösterisi ile ilk kez sahneye çıkma heyecanı yaşayacaklar.

4 ÜCRETSİZ ÇOCUK TİYATRO OYUNU

Kadıköy Belediyesi 23 Nisan Bayramı hediyesi olarak çocuklar için 4 ayrı çocuk oyununu da kültür merkezlerinde ücretsiz izleme olanağı sağlayacak. 24 Nisan Perşembe günü saat 13.00 de Caddebostan Kültür Merkezi'nde Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde Meraklı Penguenler, Barış Manço Kültür Merkezi'nde La Fonten Kabare, Kozyatağı Kültür Merkezi'nde ise Pinokyo adlı oyunlar ücretsiz olarak çocuklar için sahnelenecek.

"KADIKÖY'DE ÇOCUK OLMAK" RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nin düzenlediği "Oynaya oynaya gelin çocuklar, el ele el ele çizin çocuklar" temalı geleneksel III. Çocuk Resimleri Şenliği ve "Kadıköy'de Çocuk Olmak" resim yarışması ödül töreni ise 23 Nisan Çarşamba Saat 16.00'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Ödül töreninin ardından Çocuk Sanat Merkezi çocuk korosu ve keman orkestrası mini konser verecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Belediyesi Özgürlük Parkı 23 Nisan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title